Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Η Τουρκία επιμένει στην πάγια πολιτική της στο Αιγαίο, το Κυπριακό, το προσφυγικό και τη Θράκη

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Η Τουρκία επιμένει στην πάγια πολιτική της στο Αιγαίο, το Κυπριακό, το προσφυγικό και τη Θράκη
Οι αυταπάτες και η παραπλάνηση στην εξωτερική πολιτική και τα εθνικά θέματα είναι επιζήμια
«Η συνέντευξη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Cavusoglu σήμερα «Τα Νέα», επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο και σαφή τρόπο τη γνωστή τουρκική πολιτική στα θέματα του Αιγαίου, της υφαλοκρηπίδας, του casus belli, του Κυπριακού, της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, του προσφυγικού και στο ζήτημα των οκτώ» τονίζει ο Γιώργος Κουμουτσάκος .
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών υπογραμμίζει με νόημα «ποιο είναι άραγε το αποτέλεσμα της πολιτικής των δήθεν ανοικτών διαύλων επικοινωνίας, των συναντήσεων και των συνεννοήσεων την οποία δε διστάζει επί τριάμισι χρόνια να διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία;»
Προσθέτει δε ότι όχι μόνο δεν έχει κάτ’ ελάχιστο μεταβληθεί, αλλά γίνεται ακόμα πιο αδιάλλακτη και αντιπαραγωγική. Για το λόγο αυτό καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει σε ένα απλό ερώτημα που προκύπτει από τα συμφραζόμενα του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας, Cavusoglu.
«Ποιο είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής των δήθεν ανοικτών διαύλων επικοινωνίας, των συναντήσεων και των συνεννοήσεων την οποία δε διστάζει επί τριάμισι χρόνια να διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία;»
Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, «αυταπάτες, παραπλάνηση και μεγάλα, κενά λόγια στην εξωτερική πολιτική και τα εθνικά ζητήματα, δεν είναι μόνο απαράδεκτα, μπορούν να γίνουν και επιζήμια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης