Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Όλα είναι ανοιχτά – Οι εκλογές θα κερδηθούν στην οικονομία

Παππάς: Όλα είναι ανοιχτά – Οι εκλογές θα κερδηθούν στην οικονομία
Έχουμε συγκεκριμένο δημοσιονομικό πλαίσιο, έχουμε όμως υπεραπόδοση της οικονομίας υποστήριξε ο κ.Παππάς
Την εκτίμηση πως το πολιτικό παιχνίδι είναι ανοιχτό και ότι οι επόμενες εκλογές θα κριθούν στο μέτωπο της οικονομίας διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς.
«Το παιχνίδι είναι όχι μόνο ανοιχτό, αλλά ακριβώς επειδή μπαίνουμε στην περίοδο που απελευθερωμένοι από τους περιορισμούς των μνημονίων, μέσα βέβαια στους κανόνες που προβλέπονται για τις χώρες της ΕΕ, η χώρα μπορεί να ασκεί πολιτικές και να έχει μεγαλύτερη άνεση στο να ορίζει τις προτεραιότητές της και αυτό θα φανεί και στη ΔΕΘ και αρχίζει και πυκνώνει το πεδίο των κυβερνητικών πρωτοβουλιών, ακριβώς νομίζω θα φανεί και θα αποτυπωθεί και στη συνείδηση του λαού.
Δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου είναι δύσπιστο απέναντι στις εξελίξεις.
Έχουμε συγκεκριμένο δημοσιονομικό πλαίσιο, έχουμε μια υπεραπόδοση της οικονομίας, η οποία βασίζεται στην αυξημένη χρήση του πλαστικού χρήματος και στην αύξηση της απασχόλησης, η οποία γεννά έσοδα για το δημόσιο, οφείλεται στην λελογισμένη διαχείριση και την εξοικονόμηση πόρων και νομίζω έχουμε τη δυνατότητα το δημοσιονομικό περιθώριο που διαμορφώνεται για φέτος και για τα επόμενα χρόνια στοχευμένα να το αξιοποιήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.
«Υπάρχουν και καλές και κακές συμφωνίες, υπάρχουν δεξιές και αριστερές κυβερνήσεις.
Η ΝΔ ποτέ δεν θα έκανε καθολική πρόσβαση στην υγεία, ποτέ δεν θα αύξανε τα επιδόματα παιδιού, ποτέ δεν θα ξανάνοιγε την ΕΡΤ, ποτέ δεν θα έκανε αδειοδότηση των σταθμών, ποτέ δεν θα αύξανε τον κατώτατο μισθό και σίγουρα γιατί το ομολόγησε ο κ. Χατζηδάκης θα προχωρούσε στην περικοπή των συντάξεων για το 2019.
Οι εκλογές θα κερδηθούν στην οικονομία, η ανάκαμψη θα συνεχίσει να υπάρχει, τώρα αν η ΝΔ απαιτεί η παράταξή μας να σιωπά κάθε φορά που αναφαίνεται η σύνθετη σχέση της με ορισμένα φαινόμενα που ακουμπάνε και τα ηγετικά της κλιμάκια, αυτό δεν θα συμβεί» τόνισε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης