Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης; Καμία συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ ή με ΝΔ – Ούτε πεθαμένοι δεν θα πάμε με Μητσοτάκη

Λεβέντης; Καμία συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ ή με ΝΔ – Ούτε πεθαμένοι δεν θα πάμε με Μητσοτάκη
Δεν θα γίνουμε τσόντα κανενός υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να συνεργαστεί ούτε με τον κ.Τσίπρα ούτε με τον κ.Μητσοτάκη υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
«Με τη ΝΔ, μάλιστα, ούτε πεθαμένοι δεν θα πάμε, τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει ως πρωθυπουργός είναι η κατάργηση της απλής αναλογικής.
Η Ένωση Κεντρώων δεν θα γίνει ποτέ τσόντα κανενός.
Η Ένωση Κεντρώων γεννήθηκε για να φέρει το νέο στο πολιτικό σύστημα, όχι για να κάνει ρουσφέτια, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ» τόνισε ο κ. Λεβέντης.
Αναφορικά με το θέμα της εξόδου Ελλάδας μας από τα μνημόνια, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι «τα δεσμά παραμένουν, τα μνημονιακά μέτρα παραμένουν και μόνο νομικά βγαίνουμε από τα μνημόνια».
«Οι δανειστές σταματούν να μας δίνουν δάνεια και μας λένε να προχωρήσουμε μόνοι μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντικαθιστά την εθνική αξιοπρέπεια με ελεημοσύνη» υπογράμμισε ο κ.Λεβέντης.
Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επανεξετάσει τη θέση του όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως επιδεινώνουν τη θέση του και χαλυβδώνουν την βούληση αντίστασης του ελληνικού λαού στη μειοδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Χωρίς δημοψήφισμα και χωρίς σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών όλες οι ενέργειες του κ. Τσίπρα είναι έκνομες και θα ακυρωθούν μετά τις εκλογές» υπογραμμίζει η Ένωση Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης