Τελευταία Νέα
Πολιτική

Όταν ο Κοτζιάς… φοβήθηκε τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και οι «συμβουλές» Cavusoglu

Όταν ο Κοτζιάς… φοβήθηκε τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και οι «συμβουλές» Cavusoglu
«Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς», η συμβουλή του Τούρκου ΥΠΕΞ Cavusoglu
Με αρκετά ειρωνικό τρόπο αντιμετώπισαν τα τουρκικά ΜΜΕ ένα πολύ συγκεκριμένο στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στη Σμύρνη, με αφορμή την επαναλειτουργία του ελληνικού προξενείου στην πόλη.
Τόσο στην βόλτα του κ. Κοτζιά, συνοδεία του Τούρκου ομολόγου του M. Cavusoglu, όσο και στις κοινές δηλώσεις των δύο υπουργών, υπήρξε… διακοπή από τον θόρυβο που έκαναν τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.
Μάλιστα, όπως σημειώνει η Hurriyet, «τα ακροβατικά που έκαναν τα αεροσκάφη ξάφνιασαν τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, αλλά τον καθησύχασε ο Τούρκος ομόλογός του»!
Στο δημοσίευμα προστίθεται ακόμη ότι κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου όταν ακούστηκε για πρώτη φορά ο… θόρυβος ο κ. Κοτζιάς έδειξε προς τον ουρανό, για να υπάρξει παρέμβαση του κ. Cavusoglu ο οποίος τόνισε ότι «δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείς».
Όμως υπήρχε κάτι για το οποίο ο κ. Κοτζιάς θα έπρεπε και να ανησυχήσει και να δείξει περισσότερη γνώση της ιστορίας.
Τα εν λόγω μαχητικά έκαναν ασκήσεις με δεδομένο ότι θα συμμετάσχουν σε παρέλαση για «την απελευθέρωση της Σμύρνης από τους Έλληνες», όπως αναφέρει η Hurriyet.
Αυτό άραγε τάραξε τον κ. Κοτζιά;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης