Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή – Το Σκοπιανό είναι σοβαρός λόγος

Λεβέντης: Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή – Το Σκοπιανό είναι σοβαρός λόγος
Ο Τσίπρας σκέφτεται να παραδώσει την «καυτή πατάτα» στον Κ. Μητσοτάκη είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την εκτίμηση πως εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή και ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να αιφνιδιάσει μετά τη ΔΕΘ διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε πως το Σκοπιανό είναι ένας σοβαρός λόγος για να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές.
«Ο κ. Τσίπρας σκέφτεται να παραδώσει την «καυτή» πατάτα στον Κ. Μητσοτάκη και να βγάλει αυτός τα κάστανα από τη φωτιά για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Έτσι ο κ. Τσίπρας δεν θα πάρει στην πλάτη του όλη την προδοσία και αυτό πολιτικά είναι έξυπνο και το Μαξίμου φαίνεται να το έχει στην προμετωπίδα του» είπε σε συνέντευξη του στη Νέα Τηλεόραση ο κ.Λεβέντης.
Αναφερόμενος στο θέμα της περικοπής των συντάξεων, ο κ.Λεβέντης είπε ότι η κυβέρνηση προπαγανδίζει και παίζει με τις ζωές των συνταξιούχων προκειμένου να πιστωθεί πολιτικά οφέλη.
«Είναι δύσκολο και πολύπλοκο θέμα.
Για να μην κοπούν οι συντάξεις πρέπει να γίνει τριετής προγραμματισμός μέχρι το 2021 και να βρεθούν ισοδύναμα έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι δανειστές και να πειστούν ότι πρέπει να αλλάξει το μέτρο της μείωσης των συντάξεων.
Αυτό είναι πολύ δύσκολο, και αυτό που πιθανόν θα γίνει είναι να κερδίσει η κυβέρνηση μια εξάμηνη παράταση» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης,
Ερωτηθείς για τις μετεκλογικές συνεργασίες, είπε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να συνεργαστεί είτε με το ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ, τονίζοντας ωστόσο ότι την Κυριακή των εκλογών «θα στείλει στο πρώτο κόμμα τα σημεία και τις θέσεις του κόμματός μας».
«Όποια Κυβέρνηση τα κάνει δεκτά, αυτή θα στηρίξουμε ψηφίζοντας τα νομοσχέδια στη Βουλή, χωρίς καρέκλες, χωρίς υπουργεία, χωρίς εξουσία» είπε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης