Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα κριτική Seehofer (CSU) στην πολιτική της Merkel: Η μετανάστευση η μητέρα όλων των προβλημάτων

tags :
Νέα κριτική Seehofer (CSU) στην πολιτική της Merkel: Η μετανάστευση η μητέρα όλων των προβλημάτων
Η αγανάκτηση των πολιτών στο Κέμνιτς δεν τους καθιστά ούτε κατά διάνοια ναζί υπογράμμισε ο Seehofer
Νέα κριτική στην πολιτική της καγκελαρίου της Γερμανίας, Angela Merkel για το προσφυγικό άσκησε ο κυβερνητικός της εταίρος, ο επικεφαλής της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), Horst Seehofer, ο οποίος κατά τη διάρκεια κλειστής συγκέντρωσης του κόμματος του, υπογράμμισε πως «η μετανάστευση είναι η μητέρα όλων των προβλημάτων.
Όπως μεταδίδει η γερμανική εφημερίδα Bild, ο Seehofer και άλλα στελέχη του CSU άσκησαν κριτική στην καγκελάριο και για τη διαχείριση της κατάστασης με τα βίαια επεισόδια ακροδεξιών στην πόλη Κέμνιτς.
«Πρώτα απ' όλα, το Κέμνιτς είναι μια υπόθεση βίαιου εγκλήματος» είπε ο Seehofer, αναφερόμενος στη δολοφονία ενός 35χρονου Γερμανού για την οποία θεωρούνται βασικοί ύποπτοι ένας Σύρος και ένας Ιρακινός.
«Αυτό το έγκλημα δεν έπαιξε τελικά κανέναν ρόλο στη συζήτηση που γίνεται γύρω από το θέμα.
Έχω κατανόηση για την αγανάκτηση των πολιτών, αλλά αυτή η αγανάκτηση δεν τους καθιστά ούτε κατά διάνοια ναζί» υπογράμμισε ο Seehofer, ενώ και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CSU επεσήμανε πως το «μεταναστευτικό είναι το θέμα που άλλαξε το πολιτικό τοπίο, δυστυχώς όχι με θετικό τρόπο, αλλά ανθρωπισμός και τάξη πάνε μαζί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης