Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Το μήνυμα της φετινής ΔΕΘ είναι ότι η Ελλάδα ανακάμπτει, ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί

Παππάς: Το μήνυμα της φετινής ΔΕΘ είναι ότι η Ελλάδα ανακάμπτει, ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί
Για καινούρια ημέρα στην ελληνική τηλεόραση με ρυθμιστικό πλαίσιο έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής
Την θέση ότι το μήνυμα της φετινής ΔΕΘ είναι ότι η Ελλάδα ανακάμπτει και ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππάς, ο οποίος σχετικά με το θέμα της περικοπής των συντάξεων υπογράμμισε πως η τελική ημερομηνία για να αποφασιστεί το μέτρο είναι η κατάθεση του προϋπολογισμού.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι η φετινή ΔΕΘ θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων δεκαετιών και θα στείλει το μήνυμα ότι η Ελλάδα ανακάμπτει.
Αναφερόμενος στην αμερικανική αποστολή, ο κ.Παππάς είπε ότι η συμμετοχή των ΗΠΑ πολλαπλασιάζει τα θετικά μηνύματα της ανάκαμψης που η ελληνική Πολιτεία θέλει να στείλει.
«Η Ελλάδα έχει και τα μυαλά και τις δυνατότητες να παράξει προϊόντα τεχνολογίας, ψηφιακά που μπορούν να βελτιώσουν τις ζωές μας» υπογράμμισε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι «αύριο αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη το τρένο με τη συμμετοχή του υπουργείου ΨΗΠΤΕ και τις 120 νεοφυείς επιχειρήσεις και τα εργαστήρια ρομποτικής, για να δείξουμε ότι η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί».
«Όλοι μαζί να δώσουμε το σήμα ότι η Ελλάδα έχει αυτοπεποίθηση, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, ούτε το βόρειο γείτονά της και μπορεί να παίξει ηγετικό ρόλο στα Βαλκάνια» υποστήριξε ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφερόμενος στο ζήτημα με τις τηλεοπτικές άδειες, έκανε λόγο «για μια καινούρια μέρα στην ελληνική τηλεόραση με ρυθμιστικό πλαίσιο και σημαντικά κίνητρα για τις οπτικοακουστικές παραγωγές».
Αναφορικά με τις περιφερειακές άδειες, ο κ.Παππάς ανέφερε ότι θα ξεκινήσει διαβούλευση με το ΕΣΡ, είπε ότι είναι μια περίπλοκη διαδικασία αν και επεσήμανε πως υπάρχει συσσωρευμένη τεχνογνωσία και έτσι «με στοχασμό μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη μέρα της τηλεόρασης».
Απευθυνόμενος σε όσους επιτέθηκαν και στον ίδιο και στην κυβέρνηση αναφορικά με το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Παππάς έθεσε το ερώτημα προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εάν τώρα διαφωνούν με τη ρήτρα για τους εργαζόμενους ή το τίμημα για τα κανάλια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης