Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Εκτός αγορών η Ελλάδα – Το οξυγόνο θα κοπεί αν ακολουθηθεί μια άνευ όρων παροχολογία

Κουμουτσάκος: Εκτός αγορών η Ελλάδα – Το οξυγόνο θα κοπεί αν ακολουθηθεί μια άνευ όρων παροχολογία
Ο πρωθυπουργός είναι βεβαρυμένος από αυταπάτες και απάτες υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η Ελλάδα είναι εκτός αγορών αυτή τη στιγμή διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός ακολουθήσει μια άνευ όρων παροχολογία, το οξυγόνο για την ελληνική οικονομία θα κοπεί.
«Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι εκτός αγορών, δεν υπάρχει στήριξη και θα πρέπει να κινείται με έναν τρόπο που να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα της οικονομίας της και να μπορέσει πραγματικά κάποια στιγμή να δανειστεί από τις αγορές.
Οι αγορές έχουν το κακό συνήθειο όταν βλέπουν μια οικονομική πολιτική, την οποία εκτιμούν ότι είναι υπερβολική σε σχέση με τις δυνατότητες της χώρας, να αυξάνουν το κόστος δανεισμού.
Αυτό τον φαύλο κύκλο ενός λαϊκισμού, παροχολογίας αλλά και ταυτόχρονα αδυναμίας δανεισμού της χώρας, εμείς αυτό επικρίνουμε γιατί θεωρούμε ότι είναι μια νέα επικίνδυνη φάση στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που ξαναανακαλύπτει τον εαυτό του, του 2015» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος προειδοποίησε ότι «το οξυγόνο της ελληνικής οικονομίας θα κοπεί αν ακολουθηθεί μια άνευ όρων και μέτρου παροχολογία».
«Ο πρωθυπουργός είναι βεβαρυμένος από αυταπάτες και απάτες.
Η αξιοπιστία του είναι μηδενική και είναι φανερό προς όλους τους πολίτες πως άλλη μία φορά κάτω από την πίεση μιας κατάρρευσης πολιτικής, δημοσκοπικής αλλά και αυτού που αισθανόμαστε στην κοινωνία, προσπαθεί να ανακτήσει ένα μέρος του δραματικά χαμένου εδάφους του, υποθηκεύοντας τις δυνατότητες της χώρας να σταθεί στα πόδια της» υποστήριξε ο κ.Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης