Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας πάει στη ΔΕΘ ως ο πρωθυπουργός της μεταμνημονιακής λιτότητας και επιτροπείας

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας πάει στη ΔΕΘ ως ο πρωθυπουργός της μεταμνημονιακής λιτότητας και επιτροπείας
Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν είναι αντίπαλοι, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος υποστήριξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας πηγαίνει στη ΔΕΘ ως «ο πρωθυπουργός της μεταμνημονιακής λιτότητας και επιτροπείας, ως ο πρωθυπουργός της υποθήκευσης του εθνικού πλούτου και του ξεπουλήματος της Ελλάδας» διατύπωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης.
« Οι ΗΠΑ δεν είναι απλώς η τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά είναι η επικυρίαρχη χώρα, η οποία εφαρμόζει ένα σχέδιο για μια αμερικάνικη Θεσσαλονίκη, για μια αμερικάνικη Μακεδονία, για αμερικάνικα Βαλκάνια.
Ζούμε τα πιο επικίνδυνα σχέδια κατοχής, ελέγχου, στρατιωτικοποίησης, τυχοδιωκτισμών και πολέμου από την πλευρά των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Γερμανικής Ευρώπης στα Βαλκάνια, την περιοχή μας.
Όσοι είχαν αμφιβολίες για τον αρνητικό χαρακτήρα της Συμφωνίας των Πρεσπών, με τις τελευταίες εξελίξεις, αντιλαμβάνονται πλήρως ότι αυτή η Συμφωνία δεν έχει καμιά σχέση με τα συμφέροντα των λαών και της συνεργασίας στην περιοχή μας.
Ο Τραμπ, η Μέρκελ, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και οι πιο αντιδραστικοί ευρωπαϊκοί κύκλοι έχουν λυσσάξει κυριολεκτικά, με απροσχημάτιστες επεμβάσεις, να επιβάλουν τη Συμφωνία των Πρεσπών σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ, αλλά και ευρύτερα στους βαλκανικούς λαούς.
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών μεθοδεύτηκε και κατασκευάσθηκε στα άδυτα του Αμερικανικού Πενταγώνου, του Βερολίνου και των Βρυξελλών, με μόνο στόχο τη νατοϊκή χειραγώγηση της περιοχής και την κηδεμονία της από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, μέσα και από τον μεταξύ τους ανταγωνισμό.
Ο Αλ. Τσίπρας αποδεικνύεται ο τέλειος πρωθυπουργός για να υπηρετήσει, με την μέγιστη δυνατή υποτέλεια, τους αμερικανογερμανικούς σχεδιασμούς σε βάρος της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της Ανατ. Μεσογείου» τόνισε ο κ.Λαφαζάνης, επισημαίνοντας πως «Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν είναι αντίπαλοι, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος της λιτότητας, της επιτροπείας και της υποτέλειας μιας χώρας που της κόβουν τον δρόμο για το μέλλον».
«Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια λαϊκή αγωνιστική αφύπνιση και μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή» υποστήριξε ο κ.Λαφαζάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης