Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apple: Οι αμερικανικοί δασμοί σε κινεζικά προϊόντα θα μας πλήξουν – Επιστολή στην κυβέρνηση των ΗΠΑ

Apple: Οι αμερικανικοί δασμοί σε κινεζικά προϊόντα θα μας πλήξουν – Επιστολή στην κυβέρνηση των ΗΠΑ
Ζητά από τον Trump να επανεξετάσει το θέμα των δασμών ενάντια στην Κίνα
Επιστολή προς τον Αμερικανό επιτετραμμένο για θέματα Εμπορίου απέστειλε η Apple τονίζοντας ότι οι δασμοί που έχει επιβάλλει ο Donald Trump στις εισαγωγές κινεζικών προϊόντων θα πλήξουν και την ίδια.
Υπενθυμίζεται ότι ο Trump έχει ανακοινώσει την επιβολή δασμών 200 δισ. δολαρίων στις εισαγωγές κινεζικών προϊόντων –και σήμερα 7/9 άφησε να εννοηθεί ότι θα επιβληθούν και επιπλέον δασμοί-  οι οποίοι σύμφωνα με την Apple θα πλήξουν και δικά της προϊόντα όπως τα Apple Watch, AirPods, Apple Pencil Mac Mini, HomePod αλλά και αντάπτορες και φορτιστές.
«Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι καταναλωτές (σ.σ.: οι Αμερικανοί καταναλωτές) να χρειαστεί να πληρώσουν περισσότερα για την αγορά ορισμένων προϊόντων.
Είναι δύσκολο να δούμε πως οι δασμοί που πλήττουν αμερικανικές επιχειρήσεις αλλά και τους Αμερικανούς καταναλωτές θα μπορέσουν να επιτύχουν τους στόχους της κυβέρνησης.
Ευελπιστούμε ότι θα επανεξετάσετε αυτά τα μέτρα και θα βρείτε άλλες, πιο αποτελεσματικές λύσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε υγιέστερη πορεία τόσο την αμερικανική οικονομία όσο και τον ίδιο τον Αμερικανό καταναλωτή», τονίζεται στην επιστολή της αμερικανικής εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης