Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Η επόμενη μέρα του Τσίπρα δεν διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη

Κουτσούμπας: Η επόμενη μέρα του Τσίπρα δεν διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη
Θα υπάρχουν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι, οι αντιλαϊκοί νόμοι, ο λαός θα υποφέρει είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ
Η επόμενη ημέρα του κ.Τσίπρα δεν έχει να διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας σε δήλωση του λίγο πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη.
«Εδώ από τη Θεσσαλονίκη, σε μια αστυνομοκρατούμενη, αμερικανοκρατούμενη πόλη, διαδηλώνουμε κάτω από τις σημαίες του ΠΑΜΕ, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Οχτώ χρόνια τώρα εναλλάξ οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, μας έφεραν σε έναν εργασιακό μεσαίωνα.
Η επόμενη μέρα του κ. Τσίπρα δεν έχει να διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη γιατί συνεχώς θα υπάρχουν απ' ότι φαίνεται όλοι οι μνημονιακοί νόμοι, οι αντιλαϊκοί νόμοι, θα υπάρχει ο λαός μας να υποφέρει κάτω από τη φτώχεια και την ανεργία, θα υπάρχουν οι αμερικανονατοϊκοί σχεδιασμοί, εδώ στην περιοχή, κάτω από τους οποίους η κυβέρνηση έχει δώσει γη και ύδωρ, όλα αυτά τα χρόνια και βεβαίως ο ελληνικός λαός, κοιτάει μπροστά» υπογράμμισε ο κ.Κουτσούμπας.
«Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε μπροστά, με ισχυρό ΚΚΕ, με εργατικό κίνημα δυνατό, με κοινωνική συμμαχία, μπορούμε να φέρουμε τις αναγκαίες ανατροπές, τις ριζικές αλλαγές, με το λαό πραγματικά στην εξουσία, για μια νέα κοινωνία, νέα οικονομία» υποστήριξε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης