Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παναγόπουλος (ΓΣΕΕ) στη ΔΕΘ: Εκφράζουμε 9 στους 10 Έλληνες που λένε ότι η λιτότητα δεν τελείωσε

Παναγόπουλος (ΓΣΕΕ) στη ΔΕΘ: Εκφράζουμε 9 στους 10 Έλληνες που λένε ότι η λιτότητα δεν τελείωσε
Βγήκαμε μόνο από την υποχρέωση των δανειστών να δίνουν χρήματα στην χώρα και όχι από τα μνημόνια είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ
Την θέση ότι στη σημερινή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ «εκφράζουμε τα συναισθήματα των 9 στους 10 Ελλήνων» που λένε ότι η λιτότητα δεν τελείωσε διατύπωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη.
«Πιστεύουν ότι η λιτότητα δεν τελείωσε.
Βγήκαμε από τα μνημόνια αλλά το μόνο που βγήκαμε είναι από την υποχρέωση των δανειστών να δίνουν χρήματα στη χώρα για όσα έχουν κάνει και με την πολιτική τους, ενώ αντιθέτως έχουμε μια σκληρή εποπτεία.
Διαδηλώνουμε, απαιτούμε, διαμαρτυρόμαστε για όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα σε όλα τα επίπεδα, στην κοινωνία, στην οικονομία, την πολιτική, στα εθνικά μας θέματα και απαιτούμε να αλλάξουν όλα εδώ και τώρα.
Αυτή η κατάσταση που καταγγέλλουμε από την εποχή των μνημονιακών περιόδων και που κορυφώθηκε με τα ψέματα και τις παλινωδίες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να αλλάξει ολοκληρωτικά» είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Ιωάννης Παίδας αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, αναφέροντας ενδεικτικά το «ξεπάγωμα» του μισθολογίου κατάργηση του «νόμου Κατρούγκαλου» για το ασφαλιστικό συνταξιοδοτικό, άμεσες προσλήψεις στον δημόσιο τομέα, συνέχιση των βαρέων και ανθυγιεινών επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων, όπως και στον ιδιωτικό τομέα, κατάργηση των πλειστηριασμών και της τροπολογίας για την αξιολόγηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης