Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ - Εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή

Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ - Εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή
Μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν κατέβει για να πείσουν τους Σκοπιανούς να ψηφίσουν υπέρ στο δημοψήφισμα
Ταγμένος πολιτικά στη ΝΔ δήλωσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ».
Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα militaire, ο υπουργός Άμυνας δήλωσε πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς».
Στη συνέχεια επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη και το Κίνημα Αλλαγής, λέγοντας «τα βρήκαν μεταξύ τους για να καλύψουν τις απάτες τους».
«Αυτό είναι το μεγάλο λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη που στηρίζεται σε αυτούς που ύβριζαν και τον ίδιο και τον Καραμανλή».
Σχολιάζοντας το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, για το οποίο βρίσκεται σε αντίθεση με τον κυβερνητικό του εταίρο το ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό των Σκοπίων Zoran Zaev και τον υπουργό Εξωτερικών Nikola Dimitrov ότι προκαλούν τους Έλληνες.
«Μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν κατέβει για να πείσουν τους Σκοπιανούς να ψηφίσουν υπέρ στο δημοψήφισμα, που δεν θα έχει αποτέλεσμα αν δεν το δεχθεί ο ελληνικός λαός. Και δεν θα δεχθεί ποτέ τέτοιου είδους τσαμπουκάδες από την πλευρά του Zaev».
Ο κ. Καμμένος προανήγγειλε αναγνώριση της ΑΟΖ τους επόμενους μήνες, ενώ μιλώντας για τα αναδρομικά των ενστόλων είπε:
«Επιστρέφουμε στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, τα κλεμμένα, γιατί τα πήραν από την τσέπη τους».
Δήλωσε ότι η καταβολή τους θα αρχίσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης