Στο ιστορικό Βιετνάμ οι Συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής

Στο ιστορικό Βιετνάμ οι Συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής
Η Groupama Ασφαλιστική επενδύει στη σχέση της με τα Δίκτυα Διανομής της, επιβραβεύοντας έμπρακτα την αποδοτικότητα και τη συμβολή τους στην εμπορική της ανάπτυξη
Η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε ταξίδι επιβράβευσης στο Βιετνάμ για τα μέλη του Δικτύου μη Αποκλειστικής Συνεργασίας, από τις 29 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, ως ένδειξη αναγνώρισης της παραγωγικής συνεργασίας τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.
Οι Συνεργάτες της εταιρίας ταξίδεψαν μέχρι το μαγευτικό Ανόι, γνωρίζοντας από κοντά τις ομορφιές αυτής της ξεχωριστής πόλης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το ιστορικό Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ και το φημισμένο Εθνολογικό Μουσείο του Βιετνάμ, ενώ ξεναγήθηκαν με τα περίφημα αμαξίδια Cyclo γύρω από τη λίμνη Χοάν Κιέμ.
Επίσης πραγματοποίησαν μια αξέχαστη κρουαζιέρα στο εντυπωσιακό Χαλόνγκ Μπέι, έναν πανέμορφο κόλπο στο Βόρειο Βιετνάμ, με εντυπωσιακή θέα και καταπράσινες βραχονησίδες, αλλά και μια ημερήσια εκδρομή στην Χοά Λου, την πρώτη πρωτεύουσα του Βιετνάμ, που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου Ποταμού.
Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει σταθερά να επενδύει στη σχέση της με τα Δίκτυα Διανομής της, επιβραβεύοντας έμπρακτα την αποδοτικότητα και τη συμβολή τους στην εμπορική ανάπτυξη της εταιρίας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS