Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Καμμένος και το «άνοιγμα» στους Καραμανλικούς - Όλο το παρασκήνιο από το τετ α τετ με Αντώναρο

Ο Καμμένος και το «άνοιγμα» στους Καραμανλικούς - Όλο το παρασκήνιο από το τετ α τετ με Αντώναρο
Η συνάντηση Πάνου Καμμένου - Ευάγγελου Αντώναρου στη Θεσσαλονίκη φούντωσε τα σενάρια συμμαχιών
Μια συνάντηση που φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σενάρια περί επαφών Καραμανλικών με τον κυβερνηνικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο, έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο της ΔΕΘ.
Ο λόγος για το τετ α τετ του Πάνου Καμμένου με τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
Η χρονική περίοδος μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα, η οποία ως γνωστόν έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και διαγραφέντα από τη ΝΔ.
Εξάλλου, της υπουργοποίησης προηγήθηκε η ανακοίνωση της συνεργασίας Καμμένου-Παπακώστα αλλά και η ανακοίνωση περί «διερεύνησης των δυνατοτήτων προγραμματικής σύγκλισης μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Νέας Ελληνικής Ορμής», του φορέα που ίδρυσε λίγο μετά τη διαγραφή της από την ΝΔ η κ. Παπακώστα.
Σημειωτέον δε ότι και ο Πάνος Καμμένος προέρχεται από το Καραμανλικό μπλοκ ενώ σε κάθε ευκαιρία δεν διστάζει να κάνει αναφορές στον πρώην πρωθυπουργό.
Γνωστές τοις πάσι είναι επίσης οι όχι και πολύ... καλές σχέσεις μεταξύ Καραμανλικών και Μητσοτακικών-Σαμαρικών εντός της γαλάζιας παράταξης.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό, λοιπόν, και μετά τη συνάντηση Καμμένου - Αντώναρου (οι οποίοι δεν συναντήθηκαν μυστικά, καθώς έχει ήδη διαρρεύσει σχετικό φωτογραφικό υλικό) φούντωσαν οι φήμες περί επαφών των Καραμανλικών με τους ΑΝΕΛ και για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.
Για την ιστορία και μόνο θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις ημέρες πριν τον ανασχηματισμό το όνομα του Ευάγγελου Αντώναρου ακουγόταν ακόμα και για... υπουργοποίηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης