Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Το 80% των μέτρων που εξήγγειλε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ θα υλοποιηθούν και θα ψηφιστούν έως την 1η Ιανουαρίου

Φάμελλος: Το 80% των μέτρων που εξήγγειλε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ θα υλοποιηθούν και θα ψηφιστούν έως την 1η Ιανουαρίου
Η ΝΔ έχει σοβαρότητα πρόβλημα ακροδεξιάς στροφής υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος
Την θέση ότι σχεδόν το 80% των μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, οι πολίτες θα τα δουν υλοποιημένα και ψηφισμένα μέχρι την 1η Ιανουαρίου διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σ. Φάμελλος.
«Για να μπούμε στην ουσία των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δεν θα κάναμε το λάθος, που έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις, να εξαγγείλουμε προγράμματα και ελάφρυνση της ελληνικής κοινωνίας χωρίς να υπάρχουν από τώρα εξασφαλισμένοι πόροι.
Σας διαβεβαιώ ότι είναι απόλυτα ποσοτικοποιημένα και εντός του περιθωρίου που είχε το δημοσιονομικό της χώρας μας.
Δεν έχει εξαγγείλει κανένα μέτρο που δεν υπάρχει από τώρα η παρακαταθήκη και η βεβαιότητα της αποτελεσματικότητας και της διαθεσιμότητας πόρων.
Σχεδόν το 80% των μέτρων που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός θα τα δουν υλοποιημένα και ψηφισμένα μέχρι την 1η Ιανουαρίου οι πολίτες και θα μας κρίνουν επ' αυτού» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Φάμελλος, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει «την πορεία της χώρας προς τα μπροστά, εξάλλου εμμέσως μπορώ να υπενθυμίσω στον κ. Ρέγκλινγκ ότι αυτό το πρόγραμμα που έχει υιοθετηθεί για την Ελλάδα δεν είναι αυτό που είχαν προτείνει οι θεσμοί το 2015, έχει ισχυρά τροποποιηθεί και για αυτό πέτυχε με αυτή την κυβέρνηση γιατί είχαμε πολύ συχνά λανθασμένες συνταγές».
Αναφορικά με τη ΝΔ ο κ.Φάμελλος είπε ότι «έχουν σοβαρότατο πρόβλημα ακροδεξιάς στροφής».
«Εμάς μας ενδιαφέρει η προγραμματική συζήτηση για την Ελλάδα, να το πω πολύ απλά.
Η ΝΔ δεν ήθελε να έρθει η στιγμή που η Ελλάδα θα βγει από το πρόγραμμα με κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα, διότι μπορούμε να εξαγγείλουμε δικές μας πολιτικές και δεν μπορούν να έχουν τον μπαμπούλα του μνημονίου για συντηρητικές πολιτικές.
Χρειάζονταν ξένες πλάτες για να κάνουν μια άδικη πολιτική στην Ελλάδα και τώρα δεν την έχουν, για αυτό γίνονται εμπαθείς με αυτό που γίνεται στην Ελλάδα» τόνισε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης