Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντώναρος: Ανοίκιες επιθέσεις σε βάρος του Καραμανλή - «Βοθρολύματα» στη ΝΔ

tags :
Αντώναρος: Ανοίκιες επιθέσεις σε βάρος του Καραμανλή - «Βοθρολύματα» στη ΝΔ
Ο Ευάγγελος Αντώναρος τόνισε ότι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών «δεν είναι τυχαία»
Για «ανοίκιες επιθέσεις» σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έκανε λόγο στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.
Τόνισε επίσης πως υπάρχουν εντός της ΚΟ της ΝΔ «άνθρωποι που δυσανασχετούν και είναι εγκλωβισμένοι» και που τους ενοχλούν τα «βοθρολύματα» που υπάρχουν στην παράταξη.
Ο Ευάγγελος Αντώναρος τόνισε ότι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών «δεν είναι τυχαία», σημειώνοντας πως «κάθε φορά που ορισμένοι άνθρωποι, ορισμένες πολιτικές καταστάσεις, βρίσκονται σε αδιέξοδο έχουν έναν  προσφιλή στόχο: τον Κώστα Καραμανλή και την περίοδο της διακυβέρνησής της χώρας από εκείνον».
Ωστόσο, τόνισε πως «οι Έλληνες πολίτες σε μεγάλο βαθμό έχουν πραγματική αντίληψη του τι συνέβη εκείνη την περίοδο και δε μπορεί τίποτα, κανένα χυδαίο δημοσίευμα αυτής ή παρόμοιας μορφής, να αλλάξουν την εντύπωση την οποία έχουν».
Ο Ευ. Αντώναρος κάλεσε όσους επιτίθενται στον Κ. Καραμανλή  «να μην προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αδυναμίες, αστοχίες, αδιέξοδα που βρίσκουν μπροστά τους με τέτοιες ανοίκειες επιθέσεις» και «πρέπει όσοι Έλληνες πολίτες έχουν απλή λογική να καταλαβαίνουν ακριβώς ποιοι είναι πίσω από αυτές τις επιθέσεις και τι κρύβεται». Όσον αφορά τη σιωπή του πρώην πρωθυπουργού τη χαρακτήρισε «εύγλωττης» και σημείωσε πως «όσοι προσπαθούν με τέτοια πλάγια, ύπουλα μέσα να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει αυτή τη στάση για δικούς τους σκοπούς και με δικές τους στοχεύσεις, θα φάνε τα μούτρα τους».
Για τις επικρίσεις που δέχεται και ο ίδιος, ο κ. Αντώναρος σημείωσε πως «όσα λέω με το θάρρος της γνώμης μου και επώνυμα» είναι «αποκλειστικά δικά μου και κανενός άλλου», υπογραμμίζοντας πως «εγώ δεν προσπαθώ να οικειοποιηθώ το όνομα του Καραμανλή».
«Πιστεύω σε μια ΝΔ, σε μια κεντροδεξιά παράταξη στην οποία έχω ενταθεί επίσης με δίκη μου απόφαση εδώ και 40 χρόνια, η οποία είναι εκείνη την οποία περιέγραψε  όχι ο Κώστας Καραμανλής, (αλλά) ο Κωνσταντίνος Καραμανλής». 
«Αυτές είναι οι αρχές», σύμφωνα με τον ίδιο, οι οποίες «προσαρμόζονται στη σημερινή μας  εποχή», αλλά «υπάρχουν αξίες οι οποίες είναι διαχρονικές», όπως ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός  που «δεν αμφισβητείται αυτή τη στιγμή», αλλά και η εθνική συμφιλίωση, ο διάλογος μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και η κοινωνική σύγκλιση, που «ορισμένοι δείχνουν να αμφισβητούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης