ΗΠΑ: Παραδέχθηκε την ενοχή του ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Trump, P. Manafort

ΗΠΑ: Παραδέχθηκε την ενοχή του ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Trump, P. Manafort
Ο Manafort δεσμεύθηκε ότι θα συνεργασθεί με την έρευνα του ειδικού ανακριτή Robert Mueller για την ανάμειξη της Μόσχας στην εκλογική διαδικασία των προεδρικών εκλογών του 2016
Την ενοχή του για σύσταση και συμμορία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και για παρεμπόδιση του έργου της δικαιοσύνης, παραδέχτηκε ο Paul Manafort, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Donald Trump, και δεσμεύθηκε ότι θα συνεργασθεί με την έρευνα που διεξάγει ο ειδικός ανακριτής Robert Mueller για την ανάμειξη της Μόσχας στην εκλογική διαδικασία των προεδρικών εκλογών του 2016, όπως δήλωσαν σήμερα (14/9/2018) οι εισαγγελείς σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ουάσινγκτον.
Σημειώνεται ότι ο Manafort έχει ήδη παραδεχθεί την ενοχή του για τραπεζική και φορολογική απάτη σε δίκη στην πολιτεία της Βιρτζίνια.
Ο ομοσπονδιακός δικαστής δήλωσε ότι ο Manafort αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών.
Αντιδρώντας την εξέλιξη αυτή, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η απόφαση του Manafort δεν έχει καμία σχέση με την εκλογική νίκη του Trump το 2016.
«Αυτό δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον πρόεδρο ή την νικηφόρα προεδρική καμπάνια του 2016», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Sarah Sanders.
«Δεν έχει καμία σχέση», επανέλαβε.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS