Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδεία Μητσοτάκη στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ – Σειρά επαφών

Περιοδεία Μητσοτάκη στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ – Σειρά επαφών
Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ
Περιοδεία στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε προηγουμένως συνάντηση  με τη διοίκηση της ΔΕΘ –Helexpo και εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων.
Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στις 10:30 στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ - Helexpo, όπου ο πρόεδρος της, Αναστάσιος Τζήκας, τον ενημέρωσε για τα στοιχεία που συνθέτουν τη φετινή διοργάνωση και του παρουσίασε το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ που θα ολοκληρωθεί το 2026.
Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο και εκτίμησε ότι θα λειτουργήσει αναπτυξιακά και για τη διεθνή έκθεση και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης στην αρχή της συνάντησης παρατήρησε ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία είναι περισσότερα σε σχέση με πέρυσι και τη στιγμή που  οι φωτορεπόρτερ του ζήτησαν να κοιτάξει από την άλλη πλευρά για να τραβήξουν φωτογραφίες σχολίασε «κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά».
Αυτή την ώρα ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται τα περίπτερα της ΔΕΘ, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής, Λ. Αυγενάκη, βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης