Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Σε παραληρηματική κατάσταση ο Καμμένος – Δεν συνομιλώ με υβριστές

Βορίδης: Σε παραληρηματική κατάσταση ο Καμμένος – Δεν συνομιλώ με υβριστές
Το μόνο που μένει στον Τσίπρα είναι να διαρρέει σενάρια διάλυσης της ΝΔ είπε ο κ.Βορίδης
Την θέση ότι ο Π. Καμμένος είναι σε παραληρηματική κατάσταση διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ.Βορίδης αναφερόμενος στα όσα υποστήριξε ο κ.Καμμένος ότι αυτός είναι η ΝΔ.
«Δεν συνομιλώ ποτέ με υβριστές.
Οι απαντήσεις δίνονται σε δημόσιο λόγο και με το ύφος του καθενός.
Υπάρχει ήδη νομική αντιδικία, ο κ. Καμμένος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος μου» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Βορίδης σχολιάζοντας τη δήλωση του κ.Καμμένου,  ο οποίος τον χαρακτήρισε «φασισταριό».
«Το μόνο που μπορεί να σχολιαστεί είναι το καθεστώς της παραληρηματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, λέγοντας “η ΝΔ είμαι εγώ” και δεν είναι ο Καραμανλής ή ο Σαμαράς ή ο Μητσοτάκης.
Προσπαθούν να προβάλουν μια «διάσταση Καραμανλή» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ» είπε ο κ. Βορίδης, σημειώνοντας ότι αυτό γίνεται ενώ «βγήκε ο άνθρωπος (σ.σ.ο Κώστας Καραμανλής) έξω από την ΔΕΘ, την τελευταία πριν τις εκλογές, στις οποίες εμείς πιστεύουμε ότι θα κάνουμε Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δήλωσε ότι είμαστε όλοι εδώ για την νίκη στις εκλογές, που πρέπει να οδηγήσει στην στήριξη των αδυνάμων».
«Το μόνο που μένει στον Τσίπρα είναι να διαρρέει σενάρια διάλυσης της ΝΔ.
Τώρα έχουμε τον κ. Καμμένο που παραληρεί ότι αυτός είναι η ΝΔ.
Ο κ. Καμμένος που στηρίζει την συγκεκριμένη κυβέρνηση, αναρωτιέμαι από ποια σκοπιά, για να αποφυλακίζει εγκληματίες, να δίνει άδειες στον Κουφοντίνα και κυρίως με την έγκριση του κ. Καμμένου να φέρνει την Συμφωνία των Πρεσπών, διότι αν δεν του άρεσε θα μπορούσε να είχε υπερψηφίσει την πρόταση μομφής ή να πει ότι αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην Κυβέρνηση» είπε ο κ.Βορίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης