Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κάλυψη της φασιστικής βίας από στέλεχος της ΝΔ καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κάλυψη της φασιστικής βίας από στέλεχος της ΝΔ καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Το σχόλιο του στελέχους της ΝΔ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κ. Μητσοτάκη»
Κάλυψη της φασιστικής βίας από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή σχόλιο του Στάθη Τετράδη για την επίθεση που δέχτηκε μέλος της Νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, η ακροδεξιά αθλιότητα του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, Στάθη Τετράδη, ο οποίος έφτασε στο σημείο να επιχαίρει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη βίαιη, φασιστική επίθεση που δέχτηκε μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα προσβάλλει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριακό Μητσοτάκη.
«Μόλις χτες ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στο κόμμα του.
Στην πραγματικότητα, όμως, ο ακροδεξιός λόγος είναι τόσο κυρίαρχος στην αξιωματική αντιπολίτευση, που αντίστοιχες δηλώσεις έχουν γίνει σύνηθες φαινόμενο για τη συντηρητική παράταξη, χωρίς να τυγχάνουν της δέουσας έμπρακτης αποδοκιμασίας. Στο κόμμα του κ. Γεωργιάδη και του κ. Βορίδη, είναι απολύτως αποδεκτή η κάλυψη της φασιστικής βίας και ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθεί αμέτοχος τις εξελίξεις», καταλήγει η ανακοίνωση.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης