Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης: Το μήνυμα του Μητσοτάκη είναι ότι η ΝΔ θέλει να ανατρέψει οριστικά όλες τις παθογένειες

Καραγκούνης: Το μήνυμα του Μητσοτάκη είναι ότι η ΝΔ θέλει να ανατρέψει οριστικά όλες τις παθογένειες
Απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες διότι τα προβλήματα είναι κοινά, αυτονόητα και πρέπει να λύνονται χωρίς ιδεολογικά πρόσημα είπε ο κ.Καραγκούνης
Την θέση ότι το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ είναι ότι θέλει να ανατρέψει οριστικά όλες τις παθογένειες της παλιάς Ελλάδας διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Καραγκούνης, ο οποίος υποστήριξε ότι για αυτό τον λόγο ο κ.Μητσοτάκης απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες ανεξάρτητα από την κομματική τους προέλευση.
«Διότι τα προβλήματα είναι κοινά, είναι αυτονόητα και έτσι πρέπει να λύνονται χωρίς ιδεολογικά πρόσημα.
Είδα ένα πολιτικό αρχηγό αποφασισμένο να πολεμήσει τις παθογένειες της παλιάς Ελλάδας, μιας Ελλάδας - επιτρέψτε μου να πω -που πρέπει να κρατήσουμε τα όποια θετικά βεβαίως υπάρχουν, αλλά να απορρίψουμε και να ρίξουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλα τα αρνητικά.
Και δυστυχώς είναι πάρα πολλά τα αρνητικά.
Αρνητικά και παθογένειες που δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός, τα συντηρεί με κάθε τρόπο, ταξικό μίσος, κομματισμός, γραφειοκρατία, στρεβλώσεις σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος εκτίμησε ότι οι εκλογές είναι κοντά.
«Το πολιτικό «ρολόι» μετράει αντίστροφα, θεωρώ ότι ο πολιτικός χρόνος του ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει, αυτά που ήταν να προσφέρει τα έχει προσφέρει και ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τι έχει γίνει και από εδώ και πέρα νομίζω οι πολιτικές εξελίξεις είναι ανοιχτές» είπε ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος επεσήμανε πως ο στόχος για ανάπτυξη 4% είναι εφικτός.
Ωστόσο, υποστήριξε πως η οικονομία είναι εξουθενωμένη.
«Κανένας πολίτης δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει δανεισμό, δεν υπάρχει ρευστότητα στις τράπεζες.
Είμαστε μια χώρα που βρισκόμαστε μαζί με τη Β.Κορέα σε capital controls.
Τα οικονομικά δεδομένα δεν δίνουν καμία ελπίδα ότι η Ελλάδα μπορεί να αναταχθεί.
Για αυτό λέει ο Κ. Μητσοτάκης ότι πρέπει να αλλάξει τελείως αυτή η οικονομική πολιτική και αυτή η οικονομική λογική και αυτό δεσμευόμαστε να κάνουμε την επομένη των εκλογών» τόνισε ο κ.Καραγκούνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης