Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό – Δεν αποκλείουν πιέσεις οι αναλυτές – Στο επίκεντρο οι μετοχές των τραπεζών

tags :
ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό – Δεν αποκλείουν πιέσεις οι αναλυτές – Στο επίκεντρο οι μετοχές των τραπεζών
Εξαιτίας των πρόσθετων δασμών στην Κίνα από τις ΗΠΑ η αρνητική ψυχολογία στις αγορές του εξωτερικού θα επηρεάσει το ελληνικό χρηματιστήριο
Οι τραπεζικές μετοχές έβγαλαν χθες κάποια αντίδραση μετά από αρκετές μέρες πίεσης καθώς είχαν βρεθεί σε τεχνικά υπερπουλημένα επίπεδα.
Ωστόσο, οι αναλυτές παραμένουν επιφυλακτικοί λόγω και της ψυχολογίας που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού και δεν αποκλείουν για σήμερα στασιμότητα ή και πιέσεις στο ΧΑ.
Το ενδιαφέρον στρέφεται σταδιακά στο Λονδίνο και στο road show του ΧΑ που ξεκινάει αύριο ενώ η συνεδρίαση της Παρασκευής είναι κρίσιμη λόγω της αναδιάρθρωσης των δεικτών FTSE.
Εισηγμένες που δημοσιεύουν αποτελέσματα εξαμήνου θα είναι στο επίκεντρο όπως χθες η Ελλάκτωρ που ανακοίνωσε μεγάλες ζημιές.
 
Eurobank
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση στην αγορά, οι μετοχές θα μπορούσαν να βρεθούν υπό κάποια πίεση σήμερα λόγω και της αδύναμης ψυχολογίας που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού εξαιτίας των πρόσθετων δασμών στην Κίνα από τις ΗΠΑ.
 
Beta
Για τη σημερινή συνεδρίαση περιμένουμε πως η ψυχολογία από τις διεθνείς αγορές θα επηρεάσει την εγχώρια αγορά.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης