Τελευταία Νέα
Πολιτική

The Times: Σε πρόωρες εκλογές οδηγείται ο Τσίπρας λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών

tags :
The Times: Σε πρόωρες εκλογές οδηγείται ο Τσίπρας λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών
Στα μηνύματα του Πάνου Καμμένου σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρονται οι Times
Στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις «απειλές» του Πάνου Καμμένου ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην περάσει η αλλαγή του ονόματος της πΓΔΜ, αναφέρονται οι Times.
«Ο Τσίπρας είναι αντιμέτωπος με πρόωρες εκλογές για τη συμφωνία με τη Μακεδονία για την αλλαγή του ονόματος» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος.
«Ο εθνικιστής κυβερνητικός εταίρος της Ελλάδας έχει απειλήσει να φύγει από την κυβέρνηση προκαλώντας ενδεχομένως πρόωρες εκλογές, προκειμένου να μπλοκάρει τη συμφωνία για την αλλαγή του ονόματος της Μακεδονίας» επισημαίνεται στο δημοσίευμα.
Όπως σχολιάζουν οι Times, o κ. Καμμένος αύξησε τις πιέσεις στον πρωθυπουργό απειλώντας να ανατρέψει την κυβέρνηση προκειμένου να καταργηθεί η συμφωνία.
Μάλιστα, ο αρθογράφος επικαλείται και τις χθεσινές (17/9/2018) δηλώσεις του κ. Καμμένου ότι «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρια μας για να εμποδίσουμε την επικύρωση αυτής της συμφωνίας.
«Θα αναιρέσουμε την πίστη και την εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση αυτή.
Θα παραιτηθούμε όλοι».
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στην πΓΔΜ αλλά και στις αναφορές περί ρωσικής εμπλοκής ώστε να μην «περάσει» η Συμφωνία των Πρεσπών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης