Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταμάτης: Γνωστός για τις κωλοτούμπες του ο Καμμένος – Τα έχει συμφωνήσει με τον Τσίπρα για το Σκοπιανό

tags :
Σταμάτης: Γνωστός για τις κωλοτούμπες του ο Καμμένος – Τα έχει συμφωνήσει με τον Τσίπρα για το Σκοπιανό
Η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα πάει στην επόμενη Βουλή υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο Π. Καμμένος είναι γνωστός για τις κωλοτούμπες του διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δ. Σταμάτης αναφερόμενος στις προειδοποιήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι θα ρίξει την κυβέρνηση μόλις έρθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.
«Ο κ.Καμμένος είναι γνωστός για τις κωλοτούμπες του.
Προσπαθεί να κρατηθεί.
Με τη στάση του, έχει στήσει ένα μύθο γύρω από το Σκοπιανό και προσπαθεί με κουβέντες που κινούνται στα πλαίσια μίας προσυμφωνημένης τακτικής εκ μέρους των δύο εταίρων.
Βγάζει μάτι αυτό.
Η πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Βούτση λέει ότι η Συμφωνία θα έρθει προς κύρωση στη Βουλή γύρω στον Φεβρουάριο, Μάρτιο.
Επομένως, πολύ άνετα μπορεί να «ρίξει» την κυβέρνηση για να βάλει την περικεφαλαία ο κ. Καμμένος και πάει σε εκλογές μήπως διασώσει ό,τι μπορεί να διασώσει και μπει στη Βουλή» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Σταμάτης, ο οποίος εκτίμησε ότι η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα πάει στην επόμενη Βουλή.
«Αυτοί είναι οι σχεδιασμοί του Καμμένου.
Είναι συνεννοημένοι σε αυτή την ιστορία.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Τσίπρας μπορεί να το τηρήσει.
Ο Τσίπρας έχει μπροστά του ένα σημαντικότερο ζήτημα που είναι οι συντάξεις.
Αυτό παζαρεύει με τους δανειστές.
Αν δεν μου δώσετε τις συντάξεις, ας έρθει η νέα κυβέρνηση να λύσει και το Σκοπιανό» υπογράμμισε ο κ.Σταμάτης, ο οποίος εκτίμησε ότι είναι πιθανό να γίνουν εκλογές πριν από το Μάιο.
«Η νέα κυβέρνηση θα έχει μπροστά της αυτό που έχει συμφωνήσει ο κ. Τσίπρας με τους δανειστές: μείωση συντάξεων, μείωση αφορολόγητου και παροχές.
Ουσιαστικά, επιχειρεί να προδιαγράψει την πολιτική της νέας κυβέρνησης και να την βάλει σε συμπληγάδες πέτρες» είπε ο κ.Σταμάτης, επισημαίνοντας πως είναι τελείως διαφορετική η λογική που διέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με αυτό της ΝΔ.
«Ο ένας κάνει αναδιανομή φτώχειας και ο άλλος κάνει διανομή μέσα από αύξηση του πλούτου.
Είναι εντελώς διαφορετική φιλοσοφία.
Δεν είναι δύσκολος ο στόχος του 4% που έθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
Είναι το ελατήριο- που έλεγε και ο ΣΥΡΙΖΑ - ότι θα εκτιναχθεί , μόνο που με τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκτιναχθεί. Η
 οικονομία έχει συμπιεστεί, έχει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης από εδώ και πέρα» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος εκτίμησε πως είναι πάρα πολύ πιθανό η ΝΔ να είναι αυτοδύναμη.
«Εάν δεν είναι αυτοδύναμη, είναι λογικό για να μη μπει η χώρα σε περιπέτειες, να προστρέξει για συνεργασίες που ήδη δοκιμάσαμε» τόνισε ο κ.Σταμάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης