Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προσφορές έως 80% κάνει η Folli – Follie για να προσελκύσει τους καταναλωτές

tags :
Προσφορές έως 80% κάνει η Folli – Follie για να προσελκύσει τους καταναλωτές
Στη λίστα των προσφορών σε πολύ καλές τιμές είναι πλήθος γυναικείων αξεσουάρ
Προσφορές που «ζαλίζουν» κάνουν τα καταστήματα  της Folli – Follie και φθάνουν στο 80%
Η αλυσίδα καταστημάτων ξεκίνησε δεκαήμερο προσφορών σε μεγάλη γκάμα προϊόντων προκαλώντας το καταναλωτικό κοινό να απλώσει το χέρι του και να αγοράσει την πραμάτεια  της αλυσίδας που μέχρι χθες ήταν απλησίαστη.
Οι προσφορές  ξεκινούν με γυναικείες τσάντες που η λιανική τους τιμή από τα 40  ευρώ και διαμορφώνεται λίγο υψηλότερα ή χαμηλότερα ανάλογα με την ποιότητα και το σχέδιο ενώ οι αρχικές τιμές ξεπερνούσαν τα 200 ευρώ.
Το …κύμα των εκπτώσεων συμπεριλαμβάνει γυαλιά ηλίου με την τελική του τιμή σε κάποια να πλησιάζει τα 20 ευρώ ενώ η αρχική τιμή ξεπερνούσε τα 120 ευρώ.
Στη λίστα των προσφορών σε πολύ καλές τιμές είναι πλήθος γυναικείων αξεσουάρ.
Ειδικά στην οδού Ερμού στην κυριολεξία έγινε λαϊκό προσκύνημα με το γυναικείο φύλο να πλημμυρίσει τον πρώτο όροφο του καταστήματος αναζητώντας τις ευκαιρίες.
Ωστόσο στο ισόγειο του καταστήματος τα προϊόντα που ήταν στις βιτρίνες δεν υπήρχαν ενδείξεις για προσφορές.
Πάντως ο Σεπτέμβριος είναι δύσκολος μήνας για το καταναλωτικό καθώς έχει να αντιμετωπίσει αρκετές τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις και το κυριότερο επέστρεψε σχεδόν με άδειο πορτοφόλι  από τις καλοκαιρινές διακοπές. Πάντως ο ανταγωνισμός και γενικότερα  η εμπορική κοινότητα συνδέει τις πολύ καλές προσφορές της Folli – Follie με τις εξελίξεις στην εταιρεία και κυρίως με τη αντιπαράθεση που έχει με το εγχώριο τραπεζικό σύστημα το οποίο τάχθηκε πρόσφατα κατά της προστασίας έναντι των πιστωτών.
Η διοίκηση της Folli- Follie  είναι πολύ πιθανόν να προχώρησε σε γενναίες προσφορές καθώς πρέπει να χρηματοδοτήσει τα καταστήματα  με νέα προϊόντα αφού οι μηνιαίες ανάγκες της εταιρείες ανέρχονται σε 15 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον οι διεθνείς  οίκοι που έχει συνεργασία ο όμιλος FFG όπως είχε αποκαλύψει ο κ. Μ. Ζαχαρίου  μέλος του δ.σ. της Folli – Follie Συμμετοχών ήταν ότι για να δώσουν εμπόρευμα ζητούσαν  να τους καταβληθεί η συνολική τους αξία ενώ μέχρι πρότινος η συνεργασία τους βασίζονταν σε προκαταβολές και στις εγγυητικές των τραπεζών.
Στέλεχος  της αγοράς εκτιμά ότι οι έσπασαν  οι δύο «κρίκοι» της πιστωτικής εφοδιαστικής  αλυσίδα της Folli - Follie με αποτέλεσμα να περιορίζει τις κινήσεις  της διοίκησης.
Τέλος  να σημειωθεί ότι η διοίκηση δίνει μάχη για να διατηρήσει «ζωντανό»   τον όμιλο και θεωρεί ως ορόσημο τα πορίσματα της ΕΥ και της Alvarez & Marsal  τα οποία με βάση το αρχικό σχεδιασμό θα έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης