Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ύπουλα παιχνίδια με τις δημοσκοπήσεις – Εκλογές πριν ψηφιστεί στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών

Λεβέντης: Ύπουλα παιχνίδια με τις δημοσκοπήσεις – Εκλογές πριν ψηφιστεί στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών
Το 80% του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Για ύπουλα παιχνίδια με τις δημοσκοπήσεις έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν πριν ψηφιστεί στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.
«Ύπουλα παιχνίδια παίζονται με τις δημοσκοπήσεις.
Υπάρχουν μετρήσεις που παρουσιάζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να έχουν απόσταση μέχρι και 12 ποσοστιαίες μονάδες και υπάρχουν αντίστοιχα άλλες μετρήσεις που η ψαλίδα κλείνει και φτάνει στο 3,5%.
Πιστεύουμε ότι παίζονται παιχνίδια και εις βάρος της Ένωσης Κεντρώων, γιατί η κοινωνία έχει άλλη κατεύθυνση και οι πολίτες γνωρίζουν ότι το κόμμα μας στηρίζει τα συμφέροντά τους.
Εκτιμούμε δε ότι όποιες δημοσκοπήσεις φέρουν πολύ ψηλά το Κίνημα Αλλαγής, αυτό γίνεται για να έχει η ΝΔ εταίρο την επόμενη μέρα των εκλογών» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του «Ε» ο κ.Λεβέντης, αναφερόμενος και στη σημερινή δημοσκόπηση της Κάπα Research που δείχνει τη ΝΔ να προηγείται με 4,9 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ.Λεβέντης επιτέθηκε με ιδιαίτερη δριμύτητα κατά των Τσίπρα, Κοτζιά, κάνοντας λόγο για προδοσία και υπογραμμίζοντας πως το 80% του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί με την συγκεκριμένη συμφωνία.
«Τσίπρας και Μητσοτάκης, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα δώσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια.
Ο ελληνικός λαός να γνωρίζει ότι όποιο κόμμα από τα δύο ψηφίσει η προδοσία θα έχει ονοματεπώνυμο.
Ο κ. Τσίπρας απέφυγε την συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και την Σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν πριν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή, προκειμένου όπως είπε, να πετάξει ο Τσίπρας την «καυτή πατάτα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Η ΝΔ θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, εάν η συμφωνία δεν έχει ψηφιστεί από την παρούσα Κυβέρνηση γιατί τότε ο κ. Μητσοτάκης, αν είναι Πρωθυπουργός, θα πιεστεί από τον διεθνή παράγοντα (ΗΠΑ και Βερολίνο) να κλείσει το θέμα γρήγορα και έτσι θα γελοιοποιηθεί, αφού σήμερα λέει ότι η συμφωνία είναι κακή για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
Να γνωρίζουν στην Κυβέρνηση ότι μετά την προδοσία θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης