Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας (Ποτάμι): Η ανάπτυξη δεν έρχεται με λόγια του αέρα – Η Ελλάδα λόγω των επιλογών Τσίπρα είναι εκτός αγορών

Τσιόδρας (Ποτάμι): Η ανάπτυξη δεν έρχεται με λόγια του αέρα – Η Ελλάδα λόγω των επιλογών Τσίπρα είναι εκτός αγορών
Μόνη έγνοια των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι πώς θα βρουν πελάτες στις επόμενες εκλογές αναφέρει το Ποτάμι
Την θέση ότι η ανάπτυξη δεν έρχεται με λόγια του αέρα διατυπώνει ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας σχολιάζοντας τις εξαγγελίες της κυβέρνησης περί επενδύσεων.
«Τη στιγμή που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λένε λόγια του αέρα για επενδύσεις, ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στη χώρα, η εταιρία 'Ελληνικός Χρυσός' καταθέτει εξώδικο προς το ελληνικό δημόσιο με το οποίο ζητά αποζημίωση 750 εκατομμυρίων ευρώ για κόστη που δημιουργήθηκαν και για διαφυγόντα κέρδη, όπως ισχυρίζεται λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση αδειών.
Το 1/4 του ΕΝΦΙΑ δηλαδή.
Την ίδια ακριβώς μέρα,   Κύπρος που μπήκε σε μνημόνια πολύ αργότερα από μας και βγήκε πολύ νωρίτερα, δανείστηκε με επιτόκιο 2,4% στο 10ετές ομόλογό της και ήδη τρέχει με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Η Ελλάδα, λόγω των επιλογών του κ.Τσίπρα εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός αγορών, να διώχνει επενδυτές, να στέλνει αρνητικά μηνύματα σε όσους σκέφτονται να βάλουν χρήματα στη χώρα και η κυβέρνηση συνεχίζει να λέει παραμύθια για τις μεγάλες επιτυχίες της.
Με τέτοια μυαλά ανάπτυξη δεν έρχεται.
Αλλά η μόνη έγνοια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πώς θα βρουν πελάτες στις επόμενες εκλογές» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ.Τσιόδρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης