Τελευταία Νέα
Διεθνή

Di Maio: Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Tria - Στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ιταλών

Di Maio: Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Tria - Στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ιταλών
Δεν μπορούμε να περιμένουμε δύο ή τρία χρόνια για να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης
Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον υπουργό Οικονομικών της χώρας, Giovanni Tria, εξέφρασε σήμερα (19/9/2018) ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και ηγέτης του Κινήματος 5 Αστέρων, Luigi Di Maio, «απαντώντας» σε δημοσιεύματα που θέλουν τον Tria να παραιτείται.
«Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον υπουργό Tria και στο τι κάνει», δήλωσε ο Di Maio σε βίντεο στο Facebook από το Chengdu της Κίνας.
«Δεν μπορούμε να περιμένουμε δύο ή τρία χρόνια για να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας», πρόσθεσε ο Di Maio, αναφερόμενος στις υποσχέσεις του κυβερνώντος συνασπισμού.
«Στόχος δεν είναι να καθησυχάσουμε τις αγορές.
Ο στόχος του προϋπολογισμού είναι να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των Ιταλών», πρόσθεσε ο ίδιος.
Νωρίτερα, ο Di Maio είχε στρέψει τα βέλη του κατά του υπουργού Οικονομικών, καλώντας τον να συμπεριλάβει στους υπολογισμούς του, τη βασική προεκλογική δέσμευση του Κινήματος 5 Αστέρων, σχετικά με την υλοποίηση του εισοδήματος των πολιτών.
«Ο υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης της αλλαγής πρέπει να βρει τα χρήματα για τους Ιταλούς που είναι σε μεγάλη δυσκολία.
Θέλουμε να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των Ιταλών.
Θα κοπούν οι σπατάλες», είχε υποστηρίξει ο Di Maio μιλώντας στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι «La 7».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης