Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Alter Ego σπάει τους κανόνες και στην επιβράβευση πελατών

tags :
H Alter Ego σπάει τους κανόνες και στην επιβράβευση πελατών
Δόθηκαν ήδη πάνω από 1.000 δωρεάν συσκευές στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας
Η Alter Ego Bonus Card, το πρόγραμμα πιστότητας της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας ηλεκτρονικού τσιγάρου, εξελίσσεται και πρωτοπορεί αλλάζοντας τους όρους στην επιβράβευση πελατών. Η επιτυχία της ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!
Η Bonus Card, η κάρτα προνομίων και επιβράβευσης αγορών, λειτουργεί στη βάση της συλλογής πόντων για αγορές από τα καταστήματα του δικτύου της εταιρείας. Ωστόσο πλέον, εκτός από την «κλασική» επιλογή εξαργύρωσης πόντων με τη μορφή έκπτωσης στην επόμενη αγορά, η Alter Ego προχώρησε στην ανανέωση της Bonus Card, προσφέροντας ως επιπλέον δυνατότητα την εξαργύρωση πόντων με την απόκτηση μίας δωρεάν συσκευής.
Η συγκεκριμένη πρωτοπορία αγκαλιάστηκε από το αγοραστικό κοινό - και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:
Από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο η Alter Ego, επιβραβεύοντας έμπρακτα τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους, διέθεσε μέσω του προγράμματος της Bonus Card, πάνω από 1000 δωρεάν συσκευές.
Η Αlter Ego, η κορυφαία ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου, στηρίζει εμπράκτως το όραμά της για διακοπή του καπνίσματος. Πρωταγωνιστεί έτσι από το 2009 στην ελληνική αγορά, προσφέροντας ασυναγώνιστης ποικιλίας και ποιότητας προϊόντα στους ατμιστές και αναβαθμίζοντας συνεχώς τα προνόμια της Alter Ego Bonus Card.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης