Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Εκτιμώ ότι στη σκέψη του Π. Καμμένου και των ΑΝΕΛ θα πρυτανεύσει η ολοκλήρωση της κυβερνητικής θητείας

tags :
Ρήγας: Εκτιμώ ότι στη σκέψη του Π. Καμμένου και των ΑΝΕΛ θα πρυτανεύσει η ολοκλήρωση της κυβερνητικής θητείας
Έντιμη η συνεργασία μας με τους ΑΝΕΛ, δεν κρύψαμε τις διαφορές μας υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας
Την εκτίμηση πως στη σκέψη του Π. Καμμένου και των ΑΝΕΛ θα πρυτανεύσει η ολοκλήρωση της κυβερνητικής θητείας διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Ρήγας, αναφερόμενος στις τοποθετήσεις που διατυπώνονται από τους ΑΝΕΛ ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση πριν φτάσει για κύρωση στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.
«Αφήστε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί εκτιμώ ότι και στον κ. Καμμένο και στον πολιτικό αυτό χώρο θα πρυτανεύσει στη σκέψη τους η ολοκλήρωση της θητείας.
Πρυτανεύει κυρίως η εκπλήρωση της προσπάθειας αυτής για ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και για να μην επανέλθει πια το παλιό πολιτικό σύστημα.
Ο καθένας θα έχει τη σκέψη του, εμάς αυτή είναι η σκέψη μας και υπάρχει άψογη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ έχοντας γνώση των μεγάλων ή μικρών διαφορών που υπάρχουν λόγω της διαφορετικής πολιτικής αφετηρίας» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ρήγας.
«Με τους ΑΝΕΛ και με τον κ. Καμμένο έχουμε κάνει μια συμφωνία συγκεκριμένη και υλοποιείται με τον καλύτερο και τον πιο έντιμο τρόπο να βγει η χώρα από τα μνημόνια και το καταφέραμε και να υπάρχει οικονομική ανάπτυξη.
Αυτό με έντιμο τρόπο υλοποιείται, προφανώς έχουμε διαφορές και διαφορετικές αφετηρίες πολιτικές αυτό όμως ήταν και ένα πείραμα πολύ μεγάλο και πρέπει να αξιολογηθεί ότι σε μια δύσκολη περίοδο καταφέραμε από διαφορετική πολιτική αφετηρία ένα πολύ βασικό στόχο. Δεν κρύψαμε τις διαφορές.
Από εκεί και πέρα η συμφωνία που έχει γίνει θεωρούμε όλοι ότι λύνει ένα τεράστιο πρόβλημα πολλών χρόνων, άλλοι είχαν την ευθύνη σήμερα έχουν κάνει χοντρή κωλοτούμπα σε σχέση με τις προηγούμενες θέσεις τους.
Βοηθά την οικονομική ανάπτυξη της Μακεδονίας και διαμορφώνει τοπίο ειρηνικής συνύπαρξης σε μια ταραγμένη περιοχή των Βαλκανίων» υποστήριξε ο κ.Ρήγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης