Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

LGMV και LG SIMs: οι έξυπνες λύσεις της LG για τους τεχνικούς HVAC

tags :
LGMV και LG SIMs: οι έξυπνες λύσεις της LG για τους τεχνικούς HVAC
Η LG κάνει ταχύτερη και ακριβέστερη τη συντήρηση και τη διάγνωση σφαλμάτων των HVAC συστημάτων
Αξιοποιώντας την τεχνολογία IoT, η LG Electronics (LG) κάνει ταχύτερη και ακριβέστερη τη διαδικασία συντήρησης και διάγνωσης των συστημάτων κλιματισμού για τους HVAC τεχνικούς μέσω της χρήσης των εφαρμογών ”Mobile LGMV” και ”LG SIMs”.
Οι καινοτόμες αυτές λύσεις επιτρέπουν στους τεχνικούς να παρακολουθούν και να ελέγχουν τις συνθήκες λειτουργίας των συστημάτων κλιματισμού μέσω του υπολογιστή τους ή μέσω κινητών συσκευών Android και iOS.
H εφαρμογή LGMV σχεδιάστηκε για να επικοινωνεί με τα συστήματα VRF κλιματισμού LG Multi V, ενώ το LG SIMs για χρήση σε μονάδες κλιματισμού διαιρούμενου τύπου για επιτοίχια τοποθέτηση. Τόσο το LGMV όσο και το LG SIMs αποτελούνται από ένα σύστημα ασύρματης επικοινωνίας που μεταδίδει δεδομένα από τους αισθητήρες που βρίσκονται στην εξωτερική ΗVAC μονάδα και καθιστά δυνατή την παρακολούθηση της λειτουργίας της.
Οι πληροφορίες από τη λειτουργία της μονάδας μπορούν στη συνέχεια να προβληθούν σε έναν υπολογιστή ή σε ένα κινητό που επιτρέπει στους τεχνικούς να αξιολογούν την αποδοτικότητα ενός συστήματος, να διαχειρίζονται στοιχεία όπως η ψύξη, η θέρμανση, οι ταχύτητες των ανεμιστήρων και να έχουν πρόσβαση σε έναν ενσωματωμένο οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων.
Με αυτόν τον τρόπο προσφέρεται ένας ολοκληρωμένος όγκος πληροφοριών και δεδομένων παρακολούθησης των συστημάτων HVAC της LG.
Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν διαθέσιμες 3 ξεχωριστές εκδόσεις για το LGMV: για PC, Android και iOS. Οι τεχνικοί μπορούν να «κατεβάσουν» την εφαρμογή LGMV από το Google Play και το App Store της Apple αναζητώντας την ως “Mobile LGMV".
Αφού εγκατασταθεί η εφαρμογή στο κινητό η μονάδα επικοινωνίας συνδέεται με την εξωτερική μονάδα και ξεκινάει η λήψη δεδομένων όπως οι πληροφορίες λειτουργίας, οι ειδοποιήσεις σφαλμάτων και οι θερμοκρασίες που επικρατούν σε όλο το σύστημα.
Κατά την εγκατάσταση ενός κλιματιστικού, η δοκιμή και οι διάφορες ρυθμίσεις του συστήματος μπορούν να γίνουν μέσω του λογισμικού LGMV.
Οι τεχνικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν παραπάνω χαρακτηριστικά στην εφαρμογή για ειδικές λειτουργίες, διαμορφώσεις εσωτερικών/εξωτερικών μονάδων και για την εκτέλεση διαγνωστικών ελέγχων.
Τα εγχειρίδια προϊόντων είναι άμεσα προσβάσιμα μέσω της εφαρμογής, ενώ παρέχονται οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων για κωδικούς σφαλμάτων που μεταφέρονται από την πλακέτα ελέγχου στην εξωτερική μονάδα.
Οι μηχανικοί της LG εργάζονται για την ανάπτυξη μιας απόλυτα ασύρματης λύσης για το LGMV που θα επιτρέπει στους τεχνικούς να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα της εξωτερικής μονάδας απευθείας από την κινητή συσκευή τους χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν στο σημείο που βρίσκεται αυτή.
Σε αυτή τη φάση, στόχος είναι η ανάπτυξη μιας ενιαίας πλατφόρμας LGMV που θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσθέτουν λειτουργίες ή να κάνουν τροποποιήσεις στο LGMV μέσω ενός καναλιού χωρίς να χρειάζεται να κάνουν αλλαγές και στις 3 πλατφόρμες.
Η ενιαία πλατφόρμα LGMV θα διασφαλίσει περισσότερο χρόνο στους προγραμματιστές να επικεντρώνονται στη βελτίωση της και τη δημιουργία ενός συστήματος που θα κάνει τη διαχείριση ακόμα πιο βολική για τους τελικούς πελάτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης