Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Απόλυτη τρέλα η συμπεριφορά Καμμένου στο Σκοπιανό – Πότε περιμένει να ρίξει την κυβέρνηση;

Λεβέντης: Απόλυτη τρέλα η συμπεριφορά Καμμένου στο Σκοπιανό – Πότε περιμένει να ρίξει την κυβέρνηση;
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να εξοντώσουν την Ένωση Κεντρώων υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Απόλυτη τρέλα χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Π. Καμμένου απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος διερωτήθηκε πότε περιμένει να ρίξει την κυβέρνηση ο κ.Καμμένος.
«Είναι η απόλυτη τρέλα η συμπεριφορά του Καμμένου γύρω από το Σκοπιανό.
Πότε περιμένει να ρίξει την Κυβέρνηση;
Όταν θα έχουμε γίνει ρεντίκολο στην διεθνή κοινότητα;.
Έχω κάνει λίγη παρέα με τον Τσίπρα και θεωρώ ότι δεν θέλει να πάρει όλη την προδοσία στην κυβέρνηση.
Θέλει να αφήσει να έρθει ο Μητσοτάκης για να την υπερασπιστεί και να την ψηφίσει στην Βουλή μαζί με την Γεννηματά» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Λεβέντης.
Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις με αφορμή και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο κ.Λεβέντης υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ προσπαθούν να εξοντώσουν την Ένωση Κεντρώων».
«Παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις, όπου ενώ με αναγωγή δίνουν στο κόμμα 3,5%-4%, αφήνουν μόνο την εκτίμηση ψήφου που μας δίνει κάτω από το όριο του 3% και μάλιστα με υψηλό ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου.
Μέσα στο σχέδιο αυτό θεωρούν ότι καλό για το γκρέμισμα ενός κόμματος που έχει συνέπεια και εντιμότητα, όπως η Ένωση Κεντρώων, είναι να φυλλορροούν οι βουλευτές, για αυτό «παίρνουν» και βουλευτές και στήνουν σκηνικό του ‘65 με την αποστασία.
Οι τρεις βουλευτές μου που έχουν φύγει βρέθηκαν ένας στο ΠΑΣΟΚ, ένας στον ΣΥΡΙΖΑ και ένας στην ΝΔ και όλοι έλεγαν ότι ήταν ανοργάνωτο το κόμμα.
Όμως φαίνεται ότι είχαν έρθει στο κόμμα τυχοδιωκτικά και καιροσκοπικά, για να πάνε αλλού» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει και οριστικά τις αποφάσεις του για το εάν θα αποχωρήσει από το κόμμα.
«Πρέπει να έρθει πειθαρχημένος και σοβαρός, όπως οφείλει απέναντι στο κοινό της Θεσσαλονίκης, διότι εγώ με τα χέρια μου έβαλα το όνομα του κάτω από το δικό μου, επειδή ήθελα να τον ανταμείψω, καθώς είχε αφήσει την δουλειά του για να τρέξει για το κόμμα και τις εκλογές.
Αν είναι στοιχειωδώς έξυπνος, θα δείξει σοβαρότητα και υπακοή στην λαϊκή εντολή και θα παραμείνει στο κόμμα» τόνισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μετεκλογικής κυβερνητικής συνεργασίας, είπε «δεν θέλω λάφυρα και υπουργεία εγώ για μια κυβερνητική συνεργασία
«Εγώ θα στείλω τα βασικά σημεία του προγράμματος μου και θα πω ότι θα στηρίζω στην Βουλή ότι καλό φέρετε» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος χαρακτήρισε «σάπια πράγματα» και τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης