Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Προς το συμφέρον της Ελλάδας η Συμφωνία των Πρεσπών – Δεν θα υπάρξουν αναταράξεις στην κυβέρνηση

tags :
Ρήγας: Προς το συμφέρον της Ελλάδας η Συμφωνία των Πρεσπών – Δεν θα υπάρξουν αναταράξεις στην κυβέρνηση
Οι ΑΝΕΛ και ο Π. Καμμένος έχουν εντίμως πει ότι θα πάμε μέχρι τέλους υποστήριξε ο αναπληρωτής υπ. Εθνικής Άμυνας
Προς το συμφέρον της Ελλάδας και βαθιά προοπτική χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Ρήγας, ο οποίος εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν αναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης.
«Προσπαθούμε - και αυτό κάνουμε - με επιμονή να πείσουμε όλους τους πολίτες και τους βουλευτές στη Βουλή ότι είναι προς το συμφέρον της πατρίδας μας και είναι βαθιά πατριωτικό να προχωρήσουμε σε αυτή τη συμφωνία.
Πατριωτικό είναι όταν υπερασπίζεσαι τα εθνικά, τα κοινωνικά και οικονομικά συμφέροντα της χώρας.
Το τρίπτυχο αυτό για εμάς είναι δεδομένο ότι υπερασπιζόμαστε απολύτως αυτή η συμφωνία» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Ρήγας, αναφέροντας πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα στο κυβερνητικό σχήμα.
«Οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος εντίμως έχουν πει ότι θα πάμε μέχρι τέλους, επειδή υπάρχει το βασικό διακύβευμα της ολοκλήρωσης της προσπάθειας εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και την επιτροπεία το οποίο υλοποιήθηκε και η αναπτυξιακή πορεία της χώρας.
Είναι βασικό διακύβευμα αυτό και το υπηρετήσαμε με έντιμο τρόπο (...)
Νομίζω ότι αυτό θα υπερισχύσει, και από εκεί και πέρα θα τα δούμε όλα μέσα στη Βουλή» είπε ο κ.Ρήγας, ο οποίος επιτέθηκε στη ΝΔ και στον Κ. Μητσοτάκη για τη στάση τους.
«Αυτό που δεν καταλαβαίνει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης είναι το αυτονόητο και κυρίως ότι έχει αλλάξει τη θέση του, τη θέση της ΝΔ από την προηγούμενη περίοδο, και μάλιστα έχοντας ο ίδιος, η παράταξη του, τότε δώσει και πολλά από αυτά που δεν υπάρχουν σήμερα» υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης