Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δωρεάν εκπαίδευση σε ανέργους με προοπτική πρόσληψης από την Avin

tags :
Δωρεάν εκπαίδευση σε ανέργους με προοπτική πρόσληψης από την Avin
Δωρεάν εκπαίδευση σε ανέργους με προοπτική πρόσληψης από την Avin
Το Διεθνές Πρόγραμμα Get Into, μέσω του οποίου 27 νέοι/ες που ολοκλήρωσαν την 15ήμερη εκπαίδευσή τους προσλήφθηκαν άμεσα από τις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα εταιρείες, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, προσφέροντας ένα ακόμα δωρεάν κύκλο εκπαίδευσης, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την εταιρεία AVIN.
Ο νέος κύκλος αφορά νέους και νέες 18-30 ετών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία στον τομέα Εξυπηρέτησης Πελατών, ώστε να μπορούν να εργασθούν ως Υπάλληλοι Πλατφόρμας Πρατηρίου.
Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την εκπαίδευσή τους, οι συμμετέχοντες θα έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να διεκδικήσουν μία από τις 20 θέσεις εργασίας που προσφέρει η AVIN στην Αθήνα!
Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Prince’s Trust International, το Ίδρυμα Μποδοσάκη και την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση σε συνεργασία με εταιρείες διαφόρων κλάδων, συνδέοντας άμεσα την εκπαίδευση με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς. Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα καταγράφει 100% επιτυχία, καθώς ήδη 27 συμμετέχοντες που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τους προηγούμενους κύκλους εκπαίδευσης, βρήκαν εργασία άμεσα στη Vodafone Ελλάδας (11 άτομα) και την Goldair Handling (16 άτομα).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους εδώ: http://knowl.gr/apply-now/ έως και την Κυριακή 23.09.18 (ώρα 23:59).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης