Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Στο πράσινο» τα ψηφιακά νομίσματα – Ασύλληπτο «ράλι» 60% στο Ripple!

«Στο πράσινο» τα ψηφιακά νομίσματα – Ασύλληπτο «ράλι» 60% στο Ripple!
Σημαντική άνοδος στα ψηφιακά νομίσματα
Σημαντική άνοδο καταγράφει σήμερα (21 Σεπτεμβρίου 2018) η πλειοψηφία των επικρατέστερων κρυπτονομισμάτων, με το XPR (Ripple) να πραγματοποιεί εντυπωσιακό «ράλι» άνω του 60%, προσπερνώντας το Ethereum στη δεύτερη θέση του πίνακα κεφαλαιοποίησης.
Η ραγδαία άνοδος του ψηφιακού νομίσματος έρχεται στον απόηχο των δηλώσεων του επικεφαλής της εταιρείας, σχετικά με το λανσάρισμα ενός νέου κρυπτογραφικού προϊόντος τον επόμενο μήνα.
Σε επίπεδο κλάδου, θετικά επιδρά τόσο η απόφαση της αμερικανικής Επιτροπής κεφαλαιαγοράς να εξετάσει την πρόταση των VanEck και SolidX για ETF (exchange-traded fund) βασισμένο στο Bitcoin, όσο και η εξάπλωση των ψηφιακών νομισμάτων σε νέες αγορές, όπως η Σρι Λάνκα και το Βιετνάμ.
Επίσης, θετικά επιδρά το γεγονός ότι αναλυτές και αξιωματούχοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις εμπορικές διαπραγματεύσεις όσο και την κρίση του Brexit στην Ευρώπη, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για τους επενδυτές του κλάδου.
Το Bitcoin ξεπέρασε τα 6.500 δολάρια ανά μονάδα, οδέυοντας ολοταχώς προς τα 7.000 δολάρια, με την κεφαλαιοποίηση να ανέρχεται σε 116,2 δισεκ. δολάρια, έναντι συνολικής αξίας ύψους 223,8 δισεκ. (+20 δισεκ. σε ημερήσια βάση) για τον κλάδο.
Ισχυρή άνοδος άνω του 10% καταγράφεται στα Bitcoin Cash, Stellar και Cardano.
Αναλυτικά, οι τιμές στις 19:25 (στην πλατφόρμα «CoinMarketCap»):



Η αξία του κλάδου:



Η μέση διακύμανση στην τιμή του Bitcoin:


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης