Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Lisa Frommhold αναδείχθηκε «CEO for One Month» του ομίλου Adecco για το 2018

tags :
Η Lisa Frommhold αναδείχθηκε «CEO for One Month» του ομίλου Adecco για το 2018
Η Lisa Frommhold αναδείχθηκε «CEO for One Month» του ομίλου Adecco για το 2018
Η Lisa Frommhold ανακηρύχθηκε «Global CEO for One Month» του ομίλου Adecco για το 2018, κατόπιν επιλογής ανάμεσα σε 204.000 υποψήφιους από 47 χώρες.
Σε ηλικία 23 ετών, η Lisa θα περάσει έναν μήνα, ακολουθώντας τον CEO του ομίλου Adecco Alain Dehaze, παρακολουθώντας συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη σε όλον τον κόσμο, συνεισφέροντας στον σχεδιασμό στρατηγικής και προσφέροντας φρέσκες ιδέες σχετικά με το μέλλον της απασχόλησης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διαδικασία επιλογής για το πρόγραμμα «CEO for One Month» του 2018 ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και κατόπιν μίας διαδικασίας αξιολόγησης σε επίπεδο χωρών, 47 ταλαντούχοι νέοι επιλέχθηκαν για να εργαστούν δίπλα στον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους, αποκτώντας γνώση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας και σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας.
Στη συνέχεια, οι 47 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας συγκεκριμένα projects και αξιολογήθηκαν βάσει της απόδοσής τους σε αυτά.
Δέκα εξ' αυτών επιλέχθηκαν τελικά, για να λάβουν μέρος σε ένα «διεθνές bootcamp», που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο αυτήν την εβδομάδα.
Το «bootcamp» περιελάμβανε ατομικές και ομαδικές προκλήσεις, σχεδιασμένες με στόχο να αξιολογηθούν οι ηγετικές ικανότητες, η δημιουργικότητα, ο εναλλακτικός τρόπος σκέψης και το πνεύμα καινοτομίας των τελικών υποψηφίων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα του Adecco Group «CEO for One Month» είναι μία ευκαιρία για να βοηθήσει νέους ανθρώπους να εξελιχθούν και να προοδεύσουν στην καριέρα τους, προσφέροντάς τους αποτελεσματική εκπαίδευση, μέσω εργασιακής εμπειρίας, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους, καθώς και τη γενικότερη έκθεσή τους σε ένα οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον.
Οι εγγραφές για το επόμενο πρόγραμμα «CEO for One Month programme» ξεκινούν τον Φεβρουάριου του 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης