Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Η ΝΔ έχει ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο για την ανάταξη της χώρας

Αυγενάκης: Η ΝΔ έχει ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο για την ανάταξη της χώρας
«Ο αέρας της ανανέωσης έχει φυσήξει σε όλες τις δομές οργάνωσης και λειτουργίας του κομματικού μηχανισμού μας", αναφέρει ο Λ. Αυγενάκης
«Η ΝΔ έχει ένα συνεκτικό, ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο για την ανάταξη της χώρας», τονίζει σε συνέντευξή του για την εφημερίδα «Καρφίτσα», ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λ. Αυγενάκης.
Όπως σημειώνει, το σχέδιο της ΝΔ  «θα δώσει πολλές ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες, γιατί μόνον έτσι θα αμβλυνθούν οι σημερινές κοινωνικές ανισότητες».
Ο ίδιος σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, σε σχέση με το αναπτυξιακό πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ,  Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά να διαχειρίζεται τη φτώχεια που ο ίδιος προκάλεσε, μοιράζοντας επιδόματα σε αυτό που θεωρεί εκλογικό του ακροατήριο, γιατί θέλει τους πολίτες εξαρτημένους από αυτόν».
Αναφορικά με τις αναπτυξιακές προοπτικές που παρουσιάζονται στη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα ο κ. Αυγενάκης κάνει λόγο για «πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία επιτέλους πρέπει να μπορέσει να αξιοποιήσει.
Μέσα σε ένα πλαίσιο φιλικό στην επιχειρηματικότητα που θα προστατεύει ταυτόχρονα την εργασία.
Με έναν τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό, μακριά από τις παλιές, ξεπερασμένες, αντιλήψεις.
Με την ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας».
Σχετικά με την προσέλκυση των νέων στους κόλπους του κόμματος, σημειώνει ότι «θέλουμε τους νέους σήμερα να πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες του τόπου» και σε ό,τι αφορά την ανανέωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ πως «ο αέρας της ανανέωσης έχει φυσήξει σε όλες τις δομές οργάνωσης και λειτουργίας του κομματικού μηχανισμού μας.
Στα ψηφοδέλτια των επικείμενων βουλευτικών εκλογών και των ευρωεκλογών θα αποτυπωθεί η ανανέωση αυτή».
Ακόμη, κάνοντας αναφορά στο επικείμενο συνέδριο της ΝΔ, στο οποίο θα προεδρεύσει ο Ευ. Μεϊμαράκης, ο κ. Αυγενάκης υπογραμμίζει ότι συνεχίσει να εργάζεται «με συνέπεια στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη μεγάλη πολιτική και εθνική νίκη στις επικείμενες εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης