Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από τις Θερμοπύλες: Είμαστε οι Έλληνες που συνεχίζουν να αντιστέκονται!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από τις Θερμοπύλες: Είμαστε οι Έλληνες που συνεχίζουν να αντιστέκονται!
Υπενθύμισε πως τέτοιες μέρες πριν 5 χρόνια κορυφώθηκε η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής «με την παράνομη σύλληψη του ιδίου και των Συναγωνιστών του»
Στην τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος συνεχάρη τους χιλιάδες συγκεντρωμένους, καθώς μέσα από αυτούς ξαναζεί το πνεύμα των Θερμοπυλών, όπως τόνισε.
Υπογράμμισε πως για 22 ολόκληρα χρόνια η Χρυσή Αυγή είναι στο Ιερό Μνημείο και στέλνει το μήνυμα πώς μέσα από την Πίστη και τον Αγώνα θα έρθουν και οι Πλαταιές, όπου οι "Μήδοι" θα νικηθούν κατά κράτος.
 Υπενθύμισε πως τέτοιες μέρες πριν 5 χρόνια κορυφώθηκε «η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής με την παράνομη σύλληψη του ιδίου και των Συναγωνιστών του και δημιουργήθηκε μια τερατώδη δικογραφία, όπου χαρακτηρίστηκε ως "έγκλημα" να τιμούν οι Χρυσαυγίτες τους αρχαίους προγόνους στις Θερμοπύλες».
 Όσες διώξεις, όσες απαγορεύσεις, όσες ψευτοδημοσκοπήσεις και αν κάνουν, δεν λυγίζουμε και αυτό είναι που τους φοβίζει.
Οι Έλληνες Εθνικιστές βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη στο πλευρό των χιλιάδων Ελλήνων που δεν κάμφθηκαν από τα γκλοπ και τα χημικά του Τσίπρα και διατράνωσαν πως η Μακεδονία είναι μία και μόνο Ελληνική!
 Η ΝΔ από την άλλη επανέλαβε την προδοτική θέση πως "το όνομα της Μακεδονίας θα το έχουμε ξεχάσει", όμως αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ ούτε και η προδοσία του κόμματος των πολιτικών κομμάτων.
 Κάθε χρόνο τιμούμε τους Αρχαίους προγόνους που θυσιάστηκαν, τους Ήρωες των Ιμίων, καθώς και τα αδέρφια μας που δολοφονήθηκαν από τις σφαίρες των αριστερών τρομοκρατών, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.
 Όπως τότε, έτσι και σήμερα οι εχθροί της Ελλάδος ζητούν "γη και ύδωρ" και η μόνη που αντιστέκεται είναι η Χρυσή Αυγή.
Μας αποκλείουν, λέγοντας πως είμαστε ασήμαντοι, αλλά στην ουσία μας τρέμουν, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ο Λαός και με όρθια τα λάβαρα θα έρθει η πολυπόθητη Νίκη.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης