Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σήμερα Δευτέρα 24/9 το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου

tags :
Σήμερα Δευτέρα 24/9 το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου
Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμού του δεύτερου ατόμου που χτύπησε τον 33χρονο
Φως στα αίτια του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή εισέβαλλε σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια και αποπειράθηκε να ληστέψει αναμένεται να δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή είναι πιθανό να ανακοινωθεί σήμερα Δευτέρα 24/9.
Την ίδια στιγμή, η αστυνομία βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε ο 33χρονος, όταν μπήκε στο κατάστημα και εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του.
Επιπλέον, σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.
Από την έως τώρα εξέταση του υλικού από κάμερες, ο 33χρονος μετά τον ξυλοδαρμό που δέχεται από τα δύο αυτά άτομα και αφού έχει λάβει τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ, δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη από άγνωστο άτομο ενώ στη συνέχεια αρπάζει ένα σπασμένο τζάμι και αποπειράται να επιτεθεί σε τραυματιοφορείς και διερχόμενους.
Στην προσπάθεια του να ξεφύγει τρέχοντας, πέφτει πάνω σε τραπέζια και στη συνέχεια οι αστυνομικοί, χτυπώντας τον με γκλόμπ, τον ακινητοποιούν και του παίρνουν το σπασμένο γυαλί από το χέρι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης