Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Τηλεφωνική συνομιλία Putin - Netanyahu για τους S-300

tags :
Τηλεφωνική συνομιλία Putin - Netanyahu για τους S-300
Τηλεφωνική συνομιλία Putin - Netanyahu για τους S-300
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ B. Netanyahu, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο V. Putin, που έγινε με δική του πρωτοβουλία μετά την απόφαση της Ρωσίας να εφοδιάσει την Συρία με τα αντιαεροπορικά συστήματα S-300, δήλωσε ότι τα συστήματα αυτά «θα αυξήσουν τους κινδύνους στην περιοχή».
«Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η μεταβίβαση προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμών σε ανεύθυνα χέρια θα αυξήσει τους κινδύνους στην περιοχή» ανακοίνωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.
Ο Netanyahu κατέστησε σαφές, αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, ότι το Ισραήλ «θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ασφάλεια και τα συμφέροντα του» υπονοώντας σαφώς τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που πραγματοποιεί στην Συρία.
Από την πλευρά του το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Putin κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Netanyahu του είπε ότι η απόφαση της Ρωσίας να εφοδιάσει τη Συρία με σύστημα αντιαεροπορικών πυραύλων S-300, έχει στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας των ρώσων στρατιωτικών στην Συρία που μάχονται κατά της τρομοκρατίας.

 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης