Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dimon (JP Morgan): Οι Αμερικανοί θα αργήσουν πολύ να μας συγχωρήσουν για την κρίση στη Wall Street

Dimon (JP Morgan): Οι Αμερικανοί θα αργήσουν πολύ να μας συγχωρήσουν για την κρίση στη Wall Street
«Η αμερικανική κυβέρνηση έπραξε ορθά στη διάσωση των τραπεζών», υποστήριξε ο επικεφαλής της JP Morgan
Τουλάχιστον 25 χρόνια χρειάζονται οι Αμερικανοί για να συγχωρήσουν τους χρηματοοικονομικούς ομίλους για την κρίση που προκάλεσαν στη Wall Street και ακολούθως στην οικονομία, όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο Jamie Dimon, επικεφαλής της JP Morgan σε μία νέα του συνέντευξη.
Όμως ο Dimon φρόντισε να προσθέσει ότι η αμερικανική κυβέρνηση έπραξε ορθά και διέσωσε τις τράπεζες παρά τους ηθικούς κινδύνους που υπήρξαν σε αρκετές περιπτώσεις, αν και το μεγαλύτερο βάρος της κρίσης και φυσικά ο λογαριασμός χρεώθηκε στους Αμερικανούς φορολογούμενους.
Αναφερόμενος στον Donald Trump – για τον οποίο σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε υποστηρίξει ότι μπορεί να τον κερδίσει εύκολα σε μία εκλογική αναμέτρηση- ο Dimon υποστήριξε ότι η πολιτική του έναντι της Κίνας δεν είναι λανθασμένη αναφορικά με το εμπόριο, αλλά εξέφρασε και φόβους για τις συνέπειες που θα έχει.
Όμως προσέφερε απόλυτη στήριξη στον Αμερικανό πρόεδρο για θέματα που αφορούν την εσωτερική ασφάλεια αλλά και τη μεταρρύθμιση στο μεταναστευτικό νόμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης