Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στον ανακριτή απολογείται ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια – Συγκέντρωση στην Ευελπίδων

tags :
Στον ανακριτή απολογείται ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια – Συγκέντρωση στην Ευελπίδων
Οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου
Σήμερα Τρίτη 25/9 αναμένεται να απολογηθεί ο 73χρονος  ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου που άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή.
Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου θα απολογηθεί για τις κατηγορίες που του προσάπτουν ενώ στην Ευελπίδων αναμένεται να συγκεντρωθούν φίλοι και συγγενείς του άτυχου 33χρονου.
Σημειώνεται πως χθες οι ιατροδικαστές έκριναν πως ο 33χρονος δεν έφερε τέτοιου βαθμού κακώσεις που να προκαλέσουν τον θάνατό του.
Συνεπώς, απαντήσεις στα αίτια του θανάτου του πρόκειται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
Για τον ξυλοδαρμό του 33χρονου έχουν συλληφθεί ο 73χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, στο οποίο βρέθηκε εγκλωβισμένος ο Ζακ Κωστόπουλος, καθώς και ένας ακόμα 55χρονος, ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, οι οποίοι φαίνονται και στα σχετικά βίντεο να χτυπούν τον 33χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται πως ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο 33χρονος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να ληστέψει ή για να προστατευθεί από καβγά σε γειτονικό μαγαζί, όπως έχουν αναφέρει σχετικές μαρτυρίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης