Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Απουσία θετικών ειδήσεων και επενδυτών κρατάει το ΧΑ κάτω από τις 700 μονάδες – Συσσώρευση αναμένεται για σήμερα

tags :
Απουσία θετικών ειδήσεων και επενδυτών κρατάει το ΧΑ κάτω από τις 700 μονάδες – Συσσώρευση αναμένεται για σήμερα
Οι τράπεζες θα βρεθούν ξανά στο επίκεντρο καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για την πορεία των εσόδων και τις πιθανές κεφαλαιακές ανάγκες
Η αδιαφορία των επενδυτών για ελληνικές μετοχές έχει φέρει ξανά το ΧΑ σε κατάσταση απαξίωσης, ενώ οι ανησυχίες για τον τραπεζικό κλάδο δημιουργούν τριγμούς και σε άλλες μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης.
Οι τζίροι διατηρούνται σε καλοκαιρινά επίπεδα και η έλλειψη θετικών ειδήσεων κρατάει την αγορά εγκλωβισμένη κάτω από τις 700 μονάδες με κίνδυνο να χειροτερεύσει ακόμη περισσότερο η πορεία του δείκτη.
Για σήμερα οι αναλυτές δεν περιμένουν κάτι διαφορετικό.
Σημειώνουν πως οι αγορές του εξωτερικού θα δώσουν την τάση και το καλό σενάριο για το ΧΑ θα είναι η συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε πως οι ανησυχίες για τον εμπορικό πόλεμο να επηρεάζουν την ψυχολογία στις αγορές του εξωτερικού και να δώσουν και στην εγχώρια αγορά ένα αμυντικό άνοιγμα.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών λόγω απουσίας επενδυτικού ενδιαφέροντος.
 
Beta
Η απουσία εγχώριου καταλύτη στην ελληνική αγορά είναι αναμενόμενο να την κρατήσει συνδεδεμένη με τη διεθνή τάση.
Η απουσία όγκου συναλλαγών ίσως κρατήσει τη μεταβλητότητα σε περιορισμένα επίπεδα, ενώ ο γενικός δείκτης βρίσκεται σε επίπεδα στήριξη.
Η ΔΕΗ ανακοινώνει αποτελέσματα πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης και η διοίκηση θα ενημερώσει τους αναλυτές για την πορεία των αποτελεσμάτων μετά το κλείσιμο του ΧΑ.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης