Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Είναι ντροπή και υποκρισία η ΓΑΔΑ να κρύβεται πίσω από την παραγγελία της Εισαγγελίας

Λαφαζάνης: Είναι ντροπή και υποκρισία η ΓΑΔΑ να κρύβεται πίσω από την παραγγελία της Εισαγγελίας
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δέχθηκε κλήση από τη ΓΑΔΑ αναφορικά με τη διαμαρτυρία της ΛΑΕ στους πλειστηριασμούς
Για «ντροπή και υποκρισία» εγκαλεί την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στην κλήση που δέχθηκε, αναφορικά με τη διαμαρτυρία της ΛΑΕ στους πλειστηριασμούς.
«Είναι ντροπή και υποκρισία να προσπαθεί ατέχνως και ψευδώς η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) να κρυφτεί πίσω από την παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για να δικαιολογήσει ματαίως την αυθαίρετη κλήση μου να απολογηθώ για χαλκευμένες κατηγορίες που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές της χώρας», σημειώνει ο Π. Λαφαζάνης.
Εξάλλου, «αποτελεί όνειδος η ΓΑΔΑ να ομολογεί τόσο ξεδιάντροπα ότι αποτελεί όργανο και το μακρύ χέρι των τραπεζών ενάντια σε φτωχούς πολίτες για να πεταχτούν στο δρόμο και να απωλέσουν τα σπίτια και τα μικρά περιουσιακά στους στοιχεία.
Οι εκδικητικές διώξεις της ΓΑΔΑ θα πέσουν στο κενό.
Γρήγορα στο σκαμνί θα καθίσουν οι πραγματικοί ένοχοι για την καταστροφή και την διάλυση της χώρας και τον πόνο που έχουν προκαλέσει και συνεχίζουν να προκαλούν αμείωτα στην κοινωνία», υποστηρίζει κλείνοντας ο Π. Λαφαζάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης