Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Η μη συμφωνία για το Brexit εξακολουθεί να είναι καλύτερη από μια κακή συμφωνία

May: Η μη συμφωνία για το Brexit εξακολουθεί να είναι καλύτερη από μια κακή συμφωνία
Οποιαδήποτε συμφωνία που σπάει την ενότητα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι «κακή συμφωνία», επεσήμανε η βρετανίδα πρωθυπουργός
Η μη συμφωνία για το Brexit εξακολουθεί να είναι καλύτερη από μια κακή συμφωνία, δήλωσε σήμερα (25/9/2018) η βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May.
Όπως επεσήμανε η May, οποιαδήποτε συμφωνία που σπάει την ενότητα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι «κακή συμφωνία».
«Έχω πει ότι η μη συμφωνία είναι καλύτερη από μια κακή συμφωνία.
Νομίζω ότι μια κακή συμφωνία θα ήταν μια συμφωνία που θα έσπαγε το Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε η May, ερωτηθείσα εάν το «no deal» είναι καλύτερο από μία συμφωνία παρόμοια με την υφιστάμενη εμπορική συμφωνία μεταξύ Καναδά και ΕΕ.
Η βρετανίδα πρωθυπουργός ανέφερε ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να πετύχει μια καλή συμφωνία με την ΕΕ.
Η ίδια τόνισε ότι το μπλοκ πρέπει να παρουσιάσει τις αντι-προτάσεις του στο σχέδιο Τσέκερς, ώστε να τερματιστεί το αδιέξοδο, ενώ υπογράμμισε ότι είναι σειρά της ΕΕ να πει ποιες είναι οι ανησυχίες της για το σχέδιο που παρουσίασε η Βρετανία για το Brexit.
Η May δήλωσε ακόμη ότι η πολιτική του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος στις διαπραγματεύσεις για το Brexit δεν συμβαδίζει με τα εθνικά συμφέροντα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης