Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Innovation Brain: Yπέβαλε πρόσφατα προσφορά για να εξαγοράσει ολόκληρη την παραγωγή του 2018 ζάχαρης, μελάσας και πολτού

tags :
Innovation Brain: Yπέβαλε πρόσφατα προσφορά για να εξαγοράσει ολόκληρη την παραγωγή του 2018 ζάχαρης, μελάσας και πολτού
Innovation Brain: Yπέβαλε πρόσφατα προσφορά για να εξαγοράσει ολόκληρη την παραγωγή του 2018 ζάχαρης, μελάσας και πολτού
Ο νεοσύστατος Ελληνικός Όμιλος Agri ταράζει τα νερά στην αγορά ζάχαρης όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Η εταιρεία Innovation Brain, η εταιρεία πίσω από τον όμιλο Hellenic Agri, υπέβαλε πρόσφατα προσφορά για να εξαγοράσει ολόκληρη την παραγωγή ζάχαρης, μελάσας και πολτού από τη φετινή παραγωγή για να υποστηρίξει μια επιτυχημένη εκστρατεία για την εξασφάλιση πληρωμών στους αγρότες.
Είναι ο χρόνος συγκομιδής και οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές.
Η συγκομιδή ζαχαρότευτλων θα πρέπει να παράγει μια πολύ καλή καλλιέργεια για αυτή τη σεζόν.
Μοιάζει με ένα καλό ξεκίνημα για τη νέα εποχή.
Λόγω ανησυχιών για την υγεία και την ασφάλεια, συμβουλεύουμε την ΕΒΖ να αποθηκεύει το τεύτλα για μια εβδομάδα ή δύο για να επιτρέψει στο εργοστάσιο να είναι πλήρως εξοπλισμένο και να εκπαιδεύει τους εργαζομένους σε επικίνδυνα θέματα για οικονομικά αποδοτική και ασφαλή παραγωγή.
Υπάρχουν περισσότερα καλά νέα, καθώς η ελληνική Agri πρόκειται επίσης να υπογράψει σημαντικές συμβάσεις για συνολικό ποσό μέχρι 100.000MT ζάχαρης για την τοπική ελληνική αγορά.
Ο Lukas Fecker, Διευθύνων Σύμβουλος της Innovation Brain, σχολιάζει: Αυτό είναι εξαιρετικό νέο για την ΕΒΖ, με κάθε κιλό που διαθέτουμε, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε το μερίδιο αγοράς για την ελληνική παραγωγή τα επόμενα χρόνια. Κάνουμε μια ισχυρή και θετική έναρξη στο νεοσυσταθέν Ελληνικό Agri Goup.
Οι στόχοι πωλήσεων μας έχουν τεθεί σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο και στοχεύουμε στην επίτευξη ή υπέρβαση των στόχων πωλήσεων.
Έχουμε επικεντρωθεί στις πωλήσεις για να βοηθήσουμε την εταιρεία να προχωρήσει και να την επαναφέρει στο μαύρο."
Ο Δρ Fecker επιβεβαίωσε επίσης ότι η Ελληνική Agri και άλλος όμιλος εταιρειών είναι επιτυχημένες σε άλλες χώρες.
Με βάση τα παραπάνω, οι εταιρείες έχουν εξασφαλίσει πολύ πιο σημαντική χρηματοδότηση για να επιτρέψουν αγορές ζάχαρης πολύ πέρα ​​από τα ελληνικά σύνορα.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, τη Σερβία και την Ελβετία, αγοράζοντας και πωλώντας ζάχαρη.
Με αυτό το εύρος, μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα υγιεινό μίγμα προϊόντων με πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Να σημειωθεί ότι στις 2/8 η EBZ ανακοίνωσε ότι υπογράφηκε μεταξύ της Εταιρίας και της εταιρίας 5IB INNOVATION BRAIN LLC, με έδρα την Ελβετία, έγγραφο προθέσεων (Letter of Intent) με απώτερο σκοπό την εξυγίανση της Εταιρίας, σύμφωνα με την  υπάρχουσα νομοθεσία, με την συνεργασία στρατηγικού επενδυτή, τη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων της και την κατάρτιση συμφωνίας με την απαιτούμενη πλειοψηφία των πιστωinnovationτών, με τη διασφάλιση δικαιωμάτων των εργαζομένων, και υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης διενέργειας νομικού και οικονομικού ελέγχου.
Παράλληλα υπογράφηκε συμφωνία συνέργειας μεταξύ των δύο μερών για τη στήριξη της εμπορικής δραστηριότητας της ΕΒΖ.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης