Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαρίδης: Δεν παραιτήθηκα από βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων – Η παραμονή μου κρίνεται από τον Λεβέντη

Σαρίδης: Δεν παραιτήθηκα από βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων – Η παραμονή μου κρίνεται από τον Λεβέντη
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάω στο ΣΥΡΙΖΑ είπε ο κ.Σαρίδης
Την θέση ότι παραιτήθηκε από γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων και όχι από βουλευτής του κόμματος διατύπωσε ο Γ. Σαρίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι η παραμονή του στην Ένωση Κεντρώων θα κριθεί από τον πρόεδρο Β. Λεβέντη.
«Δεν κρίνεται από τις διαθέσεις μου, κρίνεται και από τις διαθέσεις του προέδρου.
Ο πρόεδρος εχθές μετά το τέλος της ΚΟ βγήκε και έκανε μια δήλωση είπε ότι βρισκόμαστε σε ένα σχετικό αδιέξοδο γιατί εγώ δεν ζητάω συγνώμη ούτε παραιτούμαι και ότι μια επιτροπή θα κρίνει αν και εφόσον εγώ θα συνεχίσω την παρουσία μου στην ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων.
Παραιτήθηκα από Γραμματέας της ΚΟ ακριβώς επειδή ήμουν το θεσμικό εκείνο όργανο που έπρεπε να είχε λάβει γνώση της επιστολής του κ.Καββαδέλα όταν ο κ.Καββαδέλας την έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής.
Επίσης θα έπρεπε να ήξερα για την παρουσία του κ. Καββαδέλα στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων όπου ανάλωσε το μισό από το διαθέσιμο χρόνο σαν εισηγητής της Ένωσης Κεντρώων στο να τοποθετηθεί για αυτό το προσωπικό του θέμα.
Για λόγους ευθιξίας και όχι διαμαρτυρίας παραιτήθηκα, ήταν παραίτηση όχι από τη θέση του βουλευτή και από την ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων αλλά από τη θέση του Γραμματέα.
Ανέλαβα την ευθύνη, κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να λαμβάνει την ευθύνη της θέσης του.
Στο τέλος της ΚΟ μετά θλίψης μου και λύπης μου οι τελευταίες μου λέξεις ήταν οι εξής: εγώ δεν ζητάω συγνώμη, δεν παραιτούμαι και δεν αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων και την ΚΟ αυτό σας δίνει όλες τις απαντήσεις που θέλετε» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σαρίδης.
«Περιμένω τον Πρόεδρο.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να συζητάμε, αυτά τα οποία μιλάμε στη Βουλή θα πρέπει να τα κάνουμε πράξεις, να μη μένουνε λόγια.
Αν δεν μπορούμε να τα κάνουμε πράξεις στο σπίτι μας μέσα πως πάμε να τα εφαρμόσουμε έξω!
Εγώ την πόρτα μου την έχω ανοιχτή» τόνισε ο κ.Σαρίδης, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην ερώτηση αν θα πάει στο ΣΥΡΙΖΑ και αν θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης