Τελευταία Νέα
Διεθνή

Corbyn: Οι Εργατικοί θα καταψηφίσουν οποιαδήποτε συμφωνία για το Brexit που βασίζεται στο σχέδιο Chequers

Corbyn: Οι Εργατικοί θα καταψηφίσουν οποιαδήποτε συμφωνία για το Brexit που βασίζεται στο σχέδιο Chequers
Ο ηγέτης των Εργατικών αναμένεται επίσης να τονίσει ότι το κόμμα του είναι αντίθετο με μια έξοδο από την ΕΕ χωρίς συμφωνία
Το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας θα καταψηφίσει οποιαδήποτε συμφωνία για το Brexit που θα βασίζεται στις προτάσεις του λεγόμενου σχεδίου Chequers της βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May, όπως αυτό διαμορφώνεται σήμερα, αναμένεται να δηλώσει σήμερα (26/9/2018) ενώπιον του συνεδρίου του κόμματός του στο Λίβερπουλ ο ηγέτης της αξιωματική αντιπολίτευσης, Jeremy Corbyn.
Ο ίδιος αναμένεται επίσης να τονίσει ότι το Εργατικό Κόμμα είναι αντίθετο με μια έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, σύμφωνα με αποσπάσματα της ομιλίας του που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
«Υπό τη σημερινή του μορφή, το Εργατικό Κόμμα θα καταψηφίσει το σχέδιο του Chequers ή οτιδήποτε απομείνει από αυτό και είναι αντίθετο με την αποχώρηση από την ΕΕ χωρίς συμφωνία», αναμένεται να δηλώσει ο Corbyn.
Παράλληλα, απευθυνόμενος προς τη May, ο Corby θα αναφέρει:
«Εάν φέρετε συμφωνία που περιλαμβάνει τελωνειακή ένωση και μη σκληρό σύνορο στην Ιρλανδία, εάν προστατεύσετε τις θέσεις εργασίας, τα εργασιακά δικαιώματα των ανθρώπων και τους περιβαλλοντικούς κανόνες, τότε θα υποστηρίξουμε αυτήν την συνετή συμφωνία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης