Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τσίπρας σε Αμερικανούς επενδυτές: Προτεραιότητα η δημιουργία ενός περιβάλλοντος φιλικού προς τις επενδύσεις

Τσίπρας σε Αμερικανούς επενδυτές: Προτεραιότητα η δημιουργία ενός περιβάλλοντος φιλικού προς τις επενδύσεις
«Η Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία αξίζει να επενδύσετε», το μήνυμα Τσίπρα
Στις επαφές που είχε με επενδυτές στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο συναντήσεων που είχαν προγραμματίσει τόσο η Bank of America Merrill Lynch όσο και η Morgan Stanley, αναφέρθηκε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τονίζει το γεγονός ότι η κυβέρνηση στοχεύει στη «δημιουργία ενός περιβάλλοντος φιλικού προς τις επενδύσεις που θα στηρίξουν την ανάπτυξη».
Στην πρώτη του ανάρτηση ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι ««μετά από 8 δύσκολα χρόνια προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία κλίματος για την προσέλκυση παραγωγικών επενδύσεων που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.
Σε συναντήσεις που είχα σήμερα με επενδυτές, εξήγησα ότι τώρα είναι η στιγμή να στηρίξουν την ανάκαμψη της ελλην. οικονομίας.».



Ακολουθεί μία ακόμη ανάρτηση του κ. Τσίπρα, στην οποία υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ««σημαντικό στοιχείο σε αυτό το πλαίσιο είναι οι συνθήκες πολιτικής σταθερότητας που επικρατούν πλέον στη χώρα, αλλά και σειρά πρωτοβουλιών, όπως η συμφωνία των Πρεσπών, που ανοίγουν το δρόμο της οικονομικής συνεργασίας στα Βαλκάνια.».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης